reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ginekolog powiedział że branie furaginum nie zaszkodzi a wręcz może pomoć tym bardziej że ja ciągle mam nawracające kłopoty z cewką moczową,odczuwam ból i pieczenie podczas oddawania moczu.A ten posiew miałam zrobić bo w moczu wyszło 8 leukocytów i bakterie

reklama
Tylko koniecznie bierz tą furaginę z wit c- po tyle samo tabl. I dużo pij- woda soczki oczywiście :-D Trzymam kciuki, zeby Ci te bóle przeszły jak naszybciej. A na przyszłość jedz żurawinę w każdej postaci- suszona jest, dżemiki, syropy (soki skoncentrowane), a jak wolisz to moze kupic Urinal w aptece- w ciąży można go brać. Jak masz takie tendencje do zak. moczowych to powinnaś profilaktycznie brać właśnie żurawinę.

Hehe będę jak moja teściowa :-D też pije sok z żurawiny codziennie i nie ma już problemów z pęcherzem.Ginekolog jeszcze polecił mi Prenatal urocare ale powiedział że nie zawsze można dostać w aptece

czasem zdarzają się widać mądre teściowe hihihi

firma od prenatalu ostatnio widać zrobiła nalot wśród ginów:-D, ja dostałam próbki Prenatal GripCare na przeziębienie- "też nie w każdej aptece można dostać":-D

Kochane, zdaniem mojego gina takie infekcje czesto sa przyczyna skurczow, a nawet prowadza do przerwania blon plodowych. Mam tendncje do infekcji pecherza / pochwy. Ale w ciazy pilam sok zurawinowy i bralam babskie bakterie i NIC! Wyniki mialam idealne. To jest naprawde dobra profilaktyka.

Jak skurczy bylo duzo, gin nawet dawal mi penicyline, zeby wykluczyc ew bakcyle. To nie zaszkodzilo - moj synek jest prawdziwym okazem zdrowia! Infekcje sa naprawde bardziej niebezpieczne niz ich leczenie

Asiuk a Ty te skurcze mam od infekcji, czy tak po prostu? Ja biorę magnez, ale jak myślałam że jest poprawa i poszłam do sklepu wózki pooglądać to skurcz za skurczem więc znów leżę od rana do wieczora
Wisieńka, Kociatka śliczne te Wasze pociechy, niech się zdrowo chowają i jak najwięcej przespanych nocy życzę

cześć Dziewczyny!!!

nie zagladalam tu szmat czasu...

kociatka Ty żyjesz kobieto?!!?!?!? kurcze cos sie tak długo nie odzywała co?!!?!:-):-)co tam u ciebie - opowiadaj - sciskam cie i Małego mocno!!! ps. wiesz mzoe co u mondy i wyczekanej? bo cisza u nich jak makiem zasial.

sciskam was wszystkie - mimo, ze tyle nowych krotkich szyjek i trzymam mocno kciuki za donoszenie dzidzioli!!!!

Maqnio!!!!!!!!!!!!!!! nie zauwazylam Twojego posta!

U nas dobrze, dobrze, 2 zeby, chcemy pelzac, przesypiamy noce :-) Maly zdrowy i przeslodki. Zalaczam fotki. A jak Wy sie macie???

Nie mam zadnych wiesci od Mondy i Wyczekanego niestety.
Krotkie szyjki zalozyly inny watek, a tu taka kopalnia wiedzy. Tyle szczesliwych zakonczen:-)

Caluje Was mocno i pisz co u Ciebie i Rozniki

Załączniki

• 67 - 5,5 months.jpg
    67 - 5,5 months.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 99
  • 61 - 5 months.jpg
    61 - 5 months.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 110
reklama
kociatka!!!! super, ze u Was wszystko tak pieknie!!!! Rózinka cudowna, ząbek - jeden, nocki - fatalne, siedzimy juz pieknie i najlepiej to zaczełaby juz chodzic:szok::-D generalnie jest ok, 30.01 wracam do pracy i juz na sama mysl wyc mi sie chce. Szkoda ze reszta dziewczyn sie nie odzywa. Ściskamy Was mocno!!!!!! Olus przecudny!!!!!

Do góry