Agatka29
Fanka BB :)
Kiedy masz następna wizytę?Pessara nie mam. Może to tylko taka wydzielona, może pochwa się czyściła?
Ja myślę że to chyba taka normalna wydzielina,ale wiesz lekarzem nie jestem ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz następna wizytę?Pessara nie mam. Może to tylko taka wydzielona, może pochwa się czyściła?
Dziewczyny, właśnie byłam w WC i na wkładce miałam taki śluz, żółty i rozciągliwy, dosyc wodnisty, myślicie, że to mógłby być czop śluzowy? Czytałam, że żółty śluz może być od luteiny. :/
Czyli to podobno galaretka i często z krwia[emoji8]Dziewczyny, właśnie byłam w WC i na wkładce miałam taki śluz, żółty i rozciągliwy, dosyc wodnisty, myślicie, że to mógłby być czop śluzowy? Czytałam, że żółty śluz może być od luteiny. :/
Kochana ja też miałam identyczny śluz kilka dni,też pytałam dziewczyn na forum czy taki mają ,sporo pisało że też taki ma .Wizyta 8.05. byłam wczoraj na wizycie i było ok, cóż, będę obserwowała co i jak.
Ja miam zoltawa wydzieine jakies 3 tyg po rozpoczeciu aplikacji luteiny. U mnie nie wiadomo czy czysto od niej czy byla to infekcja,bo teraz biore globulki. Ale mialam lekkie swedzenie i pieczenie juz, wiec jesli go nie masz,to chyba normalneJa czytałam że od luteliny może być żółtawa ,i mam taką od kad aplikuje luteliny,
Na zaparcia i zatwardzenia na ktore cierpię ostatnio w sumie caly czas używam: lactulosum mip 3 razy dziennie po 15ml, lub 2 razy po 15ml, 2 kiwi + 1 duże jabłko + jogurt naturalny mały; pić dużo wody. Na hemoroidy: proctoglyvenol krem + czopki rano i wieczorem. Jak wrócą po kilku dniach dolegliwości można znów używać, ostatnio lekarz mi powiedzial ze sa całkowicie bezpieczne, tylko wiadomo w 1-3 miesiacu dmucha sie i chucha wiec nie używać.Na zaparcia kolezanka w ciazy polecala mi Lactolusum hasco, cos takiego, jakis syropek. Jak masz z tym.problem moze warto sprobowac. Mnie czesto ostatnio boli podbrzusze, ale zauwazylam,ze mloda kopie wyzej, dlatego wnioskuje,ze macica sie rozrasta
Moja sassąsia urodziła w 40 tyg szew miała id 18 ,zdjęli jej chyba w 38Biorąc pod uwagę że wylądowałam z szwem w 17tc to powiem szczerze jestem podłamana tymi wpisami że szew wytrzymał 6 czy 8 tygodni.