Nalia91
Fanka BB :)
A co się stało?Ja poszłam pod prysznic i myślałam że nie wyjdę z niego czekam na mojego leżę i pojedziemy na ip [emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co się stało?Ja poszłam pod prysznic i myślałam że nie wyjdę z niego czekam na mojego leżę i pojedziemy na ip [emoji24]
Hehe żeby tylko nie chciał przez to się rozwieść ;D oj tam oj tam dopiero mężczyźni sądzą szambemGazy... Ostatnio mam takie brzydkie bąki, że moj mąż ucieka.
Tak, chodzi o rozwarcie wewnętrznePonoc u wielorodki zewneyrzne ujscie moze sie wczesniej.rozwierac... wnioskuje,ze skoro masz lejek to ujscie wewnetrzne sie rozwiera...
U mnie mówił że jeśli ktoś rodzi drugie dziecko to to jest normalne bo nawet jak rodza czwarte dziecko to zewnętrzne wogole się nieraz nie domyka ,ale sama nie wiemDziewczyny, czy ja dobrze rozumiem że zdaniem Waszych lekarzy rozwarcie wewnętrzne jest normalne u wieloródki. U mnie szyjka super bo 47 mm (cześć zamknięta) ale jest mały lejek szer. 8 mm i głęboki tez mniej więcej tyle. Podobno trzeba zacząć się martwić jeśli lejek ma więcej 25% długości szyjki. Martwię się bo w pierwszej ciazy lejek tez był ale szyjka miała tylko 20 mm i dostałam pessar. Teraz mój gin uważa że takie rozwarvie to żaden problem.
Ja mam ale zewnętrzne ;/ hmmm a wewnętrzne nie wiem bo ostatnio robiłem mi USG dopochwowe w marcu ,teraz tylko patrzył czy szyjka zamkniętaTak, chodzi o rozwarcie wewnętrzne
A to z zewnętrznym pewnie inna sytuacja...Ja mam ale zewnętrzne ;/ hmmm a wewnętrzne nie wiem bo ostatnio robiłem mi USG dopochwowe w marcu ,teraz tylko patrzył czy szyjka zamknięta
A tobie co mówili że musisz teraz leżeć czy będziesz mogła troszkę funkcjonowac ?I mnie się pojawiło wewnętrzne na 1 cm, ponadto szyjka skrocila się w ciągu kilku dni do 13mm i dlatego teraz mam szew. 20 tc.
A jaka była długość zamkniętej części?I mnie się pojawiło wewnętrzne na 1 cm, ponadto szyjka skrocila się w ciągu kilku dni do 13mm i dlatego teraz mam szew. 20 tc.
A to twoja która ciąża? I który tydzień?A jaka była długość zamkniętej części?