reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Clotrimazolum smaruje kilka dni... tak tu czytam i czytam te "internety" i podjade na IP popoludniu... kazda infekcja inna, mi sie moze wydawac,ze to nic powaznego, bo nie chodze z reka w gaciach,a moze po prostu takie objawy daje. Mam tez dzis czestsze twardnienia, to podjade sprawdzic,zeby miec spokojny weekend... i w razie co rozpocząć leczenie.
Popieram sprawdzić niezaszkodzi a jak będzie Ci ktoś coś mówił to się wyłącz i w ogóle niedawaj w dyskusję , najlepiej powiedz że Cię cały czas piecze .

Hej a mi dziś założyli szew na szyjke. Wszystko poszło gładko , nic mnie nie boli, nie mnie nie ciągnie. Leżę sobie jak królewna i jestem już o wiele spokojniejsza. A siostrzyczki na oodziale w Policach to super babeczki.

Wróciłam z IP. Szybko i bezbolrsnie:) polozna znajoma, pracowala w poradni psyologii ciazy, gdzie prowadzilam I ciaze, to troche sie posmialysmy.
Szyjka niestety odrobine sie skrocila, 24-25 mm, ale ostatnie dwa dni mialam intensywne, podejrzewam,ze dlatego. Pan dr mlody i przystojny:D kazal odstawic lureine dopochwowa, a brac podjezykowa i zapisal w razie co lek na grzybice i bakterie. Pochwa ponoc zaczerwieniona,ale nie wie teraz co z nia, bo luteina wyplywala i ciezko bylo okreslic sluz... obawiam sie tej podjezykowej...ale z synem bralam i donosilam, wiec musi byc dobrze.w srode wizyta u prowadzącego.

Wróciłam z IP. Szybko i bezbolrsnie:) polozna znajoma, pracowala w poradni psyologii ciazy, gdzie prowadzilam I ciaze, to troche sie posmialysmy.
Szyjka niestety odrobine sie skrocila, 24-25 mm, ale ostatnie dwa dni mialam intensywne, podejrzewam,ze dlatego. Pan dr mlody i przystojny:D kazal odstawic lureine dopochwowa, a brac podjezykowa i zapisal w razie co lek na grzybice i bakterie. Pochwa ponoc zaczerwieniona,ale nie wie teraz co z nia, bo luteina wyplywala i ciezko bylo okreslic sluz... obawiam sie tej podjezykowej...ale z synem bralam i donosilam, wiec musi byc dobrze.w srode wizyta u prowadzącego.
Spokojnie ja mam progresteron w tabletkach do polykania i podobno jest lepsza bo właśnie wrazie infekcji wiadomo że to nie od leku [emoji4] dobrze że pojechałaś no i niezapominaj żeby się oszczędzać [emoji4]

Super ;) ważne , że dostałaś leki ;)

reklama
Ja biorę macmirror od 11 tyg i narazie jest ok. Gawinka jak się czujesz jesteś jeszcze w 2-paku? Ja zaczelam dzisiaj 36 chciała bym wytrzymac jeszcze tydz ale już ciężko bardzo jeszcze to tętno małej mnie martwi niech te dni szybciej płyną :unsure:

Do góry