reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Clotrimazolum smaruje kilka dni... tak tu czytam i czytam te "internety" i podjade na IP popoludniu... kazda infekcja inna, mi sie moze wydawac,ze to nic powaznego, bo nie chodze z reka w gaciach,a moze po prostu takie objawy daje. Mam tez dzis czestsze twardnienia, to podjade sprawdzic,zeby miec spokojny weekend... i w razie co rozpocząć leczenie.
Popieram sprawdzić niezaszkodzi a jak będzie Ci ktoś coś mówił to się wyłącz i w ogóle niedawaj w dyskusję , najlepiej powiedz że Cię cały czas piecze .

Hej a mi dziś założyli szew na szyjke. Wszystko poszło gładko , nic mnie nie boli, nie mnie nie ciągnie. Leżę sobie jak królewna i jestem już o wiele spokojniejsza. A siostrzyczki na oodziale w Policach to super babeczki.

Wróciłam z IP. Szybko i bezbolrsnie:) polozna znajoma, pracowala w poradni psyologii ciazy, gdzie prowadzilam I ciaze, to troche sie posmialysmy.
Szyjka niestety odrobine sie skrocila, 24-25 mm, ale ostatnie dwa dni mialam intensywne, podejrzewam,ze dlatego. Pan dr mlody i przystojny:D kazal odstawic lureine dopochwowa, a brac podjezykowa i zapisal w razie co lek na grzybice i bakterie. Pochwa ponoc zaczerwieniona,ale nie wie teraz co z nia, bo luteina wyplywala i ciezko bylo okreslic sluz... obawiam sie tej podjezykowej...ale z synem bralam i donosilam, wiec musi byc dobrze.w srode wizyta u prowadzącego.

Wróciłam z IP. Szybko i bezbolrsnie:) polozna znajoma, pracowala w poradni psyologii ciazy, gdzie prowadzilam I ciaze, to troche sie posmialysmy.
Szyjka niestety odrobine sie skrocila, 24-25 mm, ale ostatnie dwa dni mialam intensywne, podejrzewam,ze dlatego. Pan dr mlody i przystojny:D kazal odstawic lureine dopochwowa, a brac podjezykowa i zapisal w razie co lek na grzybice i bakterie. Pochwa ponoc zaczerwieniona,ale nie wie teraz co z nia, bo luteina wyplywala i ciezko bylo okreslic sluz... obawiam sie tej podjezykowej...ale z synem bralam i donosilam, wiec musi byc dobrze.w srode wizyta u prowadzącego.
Spokojnie ja mam progresteron w tabletkach do polykania i podobno jest lepsza bo właśnie wrazie infekcji wiadomo że to nie od leku [emoji4] dobrze że pojechałaś no i niezapominaj żeby się oszczędzać [emoji4]

Super ;) ważne , że dostałaś leki ;)

reklama
Ja biorę macmirror od 11 tyg i narazie jest ok. Gawinka jak się czujesz jesteś jeszcze w 2-paku? Ja zaczelam dzisiaj 36 chciała bym wytrzymac jeszcze tydz ale już ciężko bardzo jeszcze to tętno małej mnie martwi niech te dni szybciej płyną :unsure:

Do góry