reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Szew miałam zakładany w 12 tygodniu , aktualnie zaczęłam 22 tc.
A ile czasu czekalaś ze staraniami o kolejną ciążę?
Pol roku
myśle ze to taki optymalny czas zeby tez dojść do siebie ponieważ psychika tez potrafi potęgować stres... ja mimo ze zaraz minie rok od tego co sie wydarzyło w dalszym ciagu sie boje , teraz jestem w najgorszym czasie 22 tc , zeszła ciaza 23 dopłynięcia wod....
Ale trzeba myślec pozytywnie
Mi szew zakładał prof Debski... ponoć najlepszy specjalista w zakresie szwow okrężnych , przyjmuje w Warszawie
myśle ze to taki optymalny czas zeby tez dojść do siebie ponieważ psychika tez potrafi potęgować stres... ja mimo ze zaraz minie rok od tego co sie wydarzyło w dalszym ciagu sie boje , teraz jestem w najgorszym czasie 22 tc , zeszła ciaza 23 dopłynięcia wod....
Mi szew zakładał prof Debski... ponoć najlepszy specjalista w zakresie szwow okrężnych , przyjmuje w Warszawie
kb.karola90
Pol roku
Dla mnie właśnie to czekanie jest najgorsze ta jedna wielka niewiadoma...
Dorotea.
Dorotea a mówił ci lekarz który sposób lepszy czy herveta czy MC Donalda? Ja poprzednio miałam ten drugi a teraz mam ten sam co ty
Lekarz, ktoremu ostatecznie zaufalam i ktory prowadzi ciaze i zalozyl mi szwy, twierdzi, ze miedzy tymi szwami nie ma roznicy.
W sumie miałam nadzieję że jest lepszy. W poprzedniej ciazy tamten zaczął mi się zsuwac i tak wytrwałam ze zsuwajaxym 13 tyg ale szczerze mówiąc prawie nie lezalam wogole po zalozeniu teraz leżę od poczatku mam nadzieje ze tym razem będzie trzymał mocno.
A jak długie sa wasze szyjki ? Czy rownież skracają sie pomimo założonego szwu ?
Ja po założeniu szwu miałam około 3,6 a ostatnie usg w 20 tc
pokazało ju ma 2.7.
Lekarz mówi ze to normalne, ze najważniejsze ze szew trzyma...
Jak było u Was ?
Ja po założeniu szwu miałam około 3,6 a ostatnie usg w 20 tc
pokazało ju ma 2.7.
Lekarz mówi ze to normalne, ze najważniejsze ze szew trzyma...
Jak było u Was ?
reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które mają szew i leżą. Jaką pozycje leżenia preferujecie? Leżycie na boku? Jednym drugim? Czy może z pupą uniesioną? Szyjka mierzona w 15 tyg - ponad 4 cm. W poniedziałek kolejna wizyta. I tak od wizyty do wizyty.
Ostatnia edycja:
Podziel się: