reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja na polowe stycznia mam termin, wiec jeszcze planuje tu zostać :)
Tez mnie kłuło wczoraj wieczorem, a do północy młoda tak kopała, ze spac nie mogłam.
Na infekcje u nas i znajomych rewelacyjnie działa antybiotyk wg Agnieszki Maciag (ten bez octu, tylko na miodzie). Koleżance sprzedałam patent i po 2 tygodniach chorowania postawiło jej rodzine w 2 dni.

A Ty jak dziś!?
Ja hmmm macica ostro trenuje co 8 -10min skurcz, ake dalej bardziej dyskomfort niz bol. Trochę boli krzyz i krocze. No u mnie to moze lada moment nastąpic a moze i nie. Lekarz kazal nigdzie nie jezdzic dalej co by o mnie w tv nie gadali ze urodzilam gdzies na ulicy. Jak to okreslil jeho zdaniem będzie tylko plum. Hehe czekam wiec

reklama
Ja na polowe stycznia mam termin, wiec jeszcze planuje tu zostać :)
Tez mnie kłuło wczoraj wieczorem, a do północy młoda tak kopała, ze spac nie mogłam.
Na infekcje u nas i znajomych rewelacyjnie działa antybiotyk wg Agnieszki Maciag (ten bez octu, tylko na miodzie). Koleżance sprzedałam patent i po 2 tygodniach chorowania postawiło jej rodzine w 2 dni.
To i ja poproszę przepis na tą miksturę

Ostatnia edycja:
Do góry