reklama
Piękne by były te Mikołajki <3Czyzby szykowały się zbiorowe porody
kasia2309
Fanka BB :)
Tak, tak, ja zaciskam nogi do końca roku [emoji16]Wszystkie urodza i malo nas tu zostanie. Dobrze papietam kasia2309, zielonaA wy zostajecie ze mna do stycznia?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A na kiedy masz termin bo ja dopiero 29.01?Tak, tak, ja zaciskam nogi do końca roku [emoji16]
kasia2309
Ja 20.01. Mam nadzieję urodzić ciut wcześniej, ale zobaczymy jak będzie [emoji4]A na kiedy masz termin bo ja dopiero 29.01?
zgadza się, ja nogi zaciskam, także i sylwestra z Wami spędzę też druga połowa styczniaWszystkie urodza i malo nas tu zostanie. Dobrze papietam kasia2309, zielonaA wy zostajecie ze mna do stycznia?
___Asia...
Ja na polowe stycznia mam termin, wiec jeszcze planuje tu zostać
Tez mnie kłuło wczoraj wieczorem, a do północy młoda tak kopała, ze spac nie mogłam.
Na infekcje u nas i znajomych rewelacyjnie działa antybiotyk wg Agnieszki Maciag (ten bez octu, tylko na miodzie). Koleżance sprzedałam patent i po 2 tygodniach chorowania postawiło jej rodzine w 2 dni.
Tez mnie kłuło wczoraj wieczorem, a do północy młoda tak kopała, ze spac nie mogłam.
Na infekcje u nas i znajomych rewelacyjnie działa antybiotyk wg Agnieszki Maciag (ten bez octu, tylko na miodzie). Koleżance sprzedałam patent i po 2 tygodniach chorowania postawiło jej rodzine w 2 dni.
Evelina87r
Ja hmmm macica ostro trenuje co 8 -10min skurcz, ake dalej bardziej dyskomfort niz bol. Trochę boli krzyz i krocze. No u mnie to moze lada moment nastąpic a moze i nie. Lekarz kazal nigdzie nie jezdzic dalej co by o mnie w tv nie gadali ze urodzilam gdzies na ulicy. Jak to okreslil jeho zdaniem będzie tylko plum. Hehe czekam wiecA Ty jak dziś!?
reklama
To i ja poproszę przepis na tą miksturęJa na polowe stycznia mam termin, wiec jeszcze planuje tu zostać
Ostatnia edycja:
Podziel się: