reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Posiew miałam pobrany zaraz jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. Wyszedł ok. A o tym skróceniu szyjki dowiedziałam się wczoraj wieczorem jak byłam na IP. I nic mi nie mówili o dodatkowych badaniach. Może jak pójdę do swojej ginekolog na wizytę to coś zleci.
Jedynie co mi pozostaje to leżeć, brać leki i wmawiać sobie że będzie dobrze :-)
Mam nadzieję, że wstawię w maju post tutaj, że urodziłam zdrową dziołche ;-)

reklama
Natka - tygodnie szybko mina i zobaczysz, że będzie dobrze :) Lez I się relaksuj [emoji16] i bierz leki. U nas wszystkich też nie było kolorowo, a proszę jak szyjki fajnie trzymają :)

Posiew miałam pobrany zaraz jak się dowiedziałam że jestem w ciąży. Wyszedł ok. A o tym skróceniu szyjki dowiedziałam się wczoraj wieczorem jak byłam na IP. I nic mi nie mówili o dodatkowych badaniach. Może jak pójdę do swojej ginekolog na wizytę to coś zleci.
Jedynie co mi pozostaje to leżeć, brać leki i wmawiać sobie że będzie dobrze :-)
Mam nadzieję, że wstawię w maju post tutaj, że urodziłam zdrową dziołche ;-)
Musisz byc dobrej mysli. Ja od 14tc jestem na oszczednym trybie a od 22tc leżę plackiem. W szpitalu spotkalam dziewczyne ktora od 24 tc miala szyjke 3 mm bez szwu i pessara lezala do 29 tc a pewno i nadal lezy. Moj gin tez mowi ze szyjka sie nie może wydłużyć ze macica się rozluznia. Jak zwal tak zwal ale długość mojej szyjki wacha sie i to duzo miala 27mm a teraz 37 ale co wizytę to ma inna dlugosc.

reklama
Do góry