Oł yeah!!! To może w ciągu tygodnia sie zacznieŚwietana informacja Ja kończę 38 tydzień i mój dzidziuś nie chce wychodzić już normalnie funkcjonuję.Tylko czop wczoraj odszedł ;p
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
O proszę [emoji16] To czekamy!Świetana informacja Ja kończę 38 tydzień i mój dzidziuś nie chce wychodzić już normalnie funkcjonuję.Tylko czop wczoraj odszedł ;p
A skurcze jakieś są? Czy może jak przyszło co do czego to skurczy nie ma? [emoji16]
My wczoraj wybraliśmy się na imieniny do mojego taty. Po powrocie do domu jak zobaczyłam jakie mam opuchnięte stopy to się przeraziłam. Dziewczyny czy w tej końcówce też tak puchnięcie?? Czy powinnam się tym martwić?? Dziś nie będę zadreczać pytaniami mojego lekarza, niech odpoczywa, ale jutro do niego zadzwonię....
Uspokój się to normalne na finiszu!!!!My wczoraj wybraliśmy się na imieniny do mojego taty. Po powrocie do domu jak zobaczyłam jakie mam opuchnięte stopy to się przeraziłam. Dziewczyny czy w tej końcówce też tak puchnięcie?? Czy powinnam się tym martwić?? Dziś nie będę zadreczać pytaniami mojego lekarza, niech odpoczywa, ale jutro do niego zadzwonię....
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Wczoraj wyszły 2 na ktg,dzisiaj nic.Mnie tak cały czas rwie i ciągnie,że trudno mi powiedzieć czy to są skurcze czy nie.Mówili,że dziecko jest tak nisko,że wystarczy wody przebić i się zacznie,ja już bardzo czuję główke dziecka.O proszę [emoji16] To czekamy!
A skurcze jakieś są? Czy może jak przyszło co do czego to skurczy nie ma? [emoji16]
Spokojnie nie panikujęUspokój się to normalne na finiszu!!!!
Zastanawiam się tylko czy nie będę śmiesznie wyglądała jak wpadnę na porodówkę w klapkach
Hihihihihi no przy śniegu to może być ciekawieSpokojnie nie panikuję
Zastanawiam się tylko czy nie będę śmiesznie wyglądała jak wpadnę na porodówkę w klapkach
Pewnie niedługo wszystko się rozkręci...powodzeniaWczoraj wyszły 2 na ktg,dzisiaj nic.Mnie tak cały czas rwie i ciągnie,że trudno mi powiedzieć czy to są skurcze czy nie.Mówili,że dziecko jest tak nisko,że wystarczy wody przebić i się zacznie,ja już bardzo czuję główke dziecka.
Lovi23
Fanka BB :)
No coś Ty [emoji16] Bardzo elegancko [emoji16]Spokojnie nie panikuję
Ja jeszcze nie spuchlam... Ale i tak czuje się jak czolg. Wczoraj miałam jakieś mega humorki dotyczące, że nie mogę się schylic - a to sobie poplacze, że nie mogę się podnieść - a to sobie poplacze. Dziś już na szczęście lepiej z moim humorem
reklama
To ja w piątek miałam taki dzień, płacz przy tyłku się trzymał pół dnia...No coś Ty [emoji16] Bardzo elegancko [emoji16]
Ja jeszcze nie spuchlam... Ale i tak czuje się jak czolg. Wczoraj miałam jakieś mega humorki dotyczące, że nie mogę się schylic - a to sobie poplacze, że nie mogę się podnieść - a to sobie poplacze. Dziś już na szczęście lepiej z moim humorem
Podziel się: