Uwielbiam takie dni... Ja ostatnio miałam histerię bo mój mąż urwał kółko w szufladzie w zmywarce... I wyłam dwie godziny i nie mogłam się uspokoić... Czy ja jestem Normalna!?! Nie sądzę!!!!!!No coś Ty [emoji16] Bardzo elegancko [emoji16]
Ja jeszcze nie spuchlam... Ale i tak czuje się jak czolg. Wczoraj miałam jakieś mega humorki dotyczące, że nie mogę się schylic - a to sobie poplacze, że nie mogę się podnieść - a to sobie poplacze. Dziś już na szczęście lepiej z moim humorem
reklama
Jak te nasze chłopy z nami wytrzymują?! Ja bym nie wytrzymała z babą w ciąży!!!!To ja w piątek miałam taki dzień, płacz przy tyłku się trzymał pół dnia...
Lovi23
Fanka BB :)
Też się nad tym zastanawiam [emoji16] Bo ja czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać [emoji23]Jak te nasze chłopy z nami wytrzymują?! Ja bym nie wytrzymała z babą w ciąży!!!!
[emoji23][emoji23]Też się nad tym zastanawiam [emoji16] Bo ja czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać [emoji23]
kasia2309
Ooo to nic tylko czekać aż się rozkręci! [emoji16]Świetana informacja Ja kończę 38 tydzień i mój dzidziuś nie chce wychodzić już normalnie funkcjonuję.Tylko czop wczoraj odszedł ;p
Super dziewczyny, że dotrwałyście [emoji4] u mnie dziś 33+1, jeszcze tydzień i będziemy bezpieczni [emoji4] a potem jeszcze trzy i będę śmigać żeby ruszyło [emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia2309
Hehe, ja też nie wiem jak mój to robi! Ja sama siebie mam czasem dość. [emoji14]Jak te nasze chłopy z nami wytrzymują?! Ja bym nie wytrzymała z babą w ciąży!!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
___Asia...
Ja skończyłam dzis 34tc. Jeszcze 6, a ja juz czuje sie dość ociężale. Nie przytyłam duzo, jakies 6kg. Czasem śmigam normalnie jakby brzucha nie było, a czasem potrzebuje dźwigu, zeby podnieść sie z kanapy.
Hihihihi dzwigu to co druga z nas potrzebuje ale ja powiem Wam że najgorzej ciężko się czuję w nocy przy przekrecaniu i spaniu a tak to super!!!! A ci do wagi to ja przez tydzień schudlamJa skończyłam dzis 34tc. Jeszcze 6, a ja juz czuje sie dość ociężale. Nie przytyłam duzo, jakies 6kg. Czasem śmigam normalnie jakby brzucha nie było, a czasem potrzebuje dźwigu, zeby podnieść sie z kanapy.
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
To malutko przytyłaśJa skończyłam dzis 34tc. Jeszcze 6, a ja juz czuje sie dość ociężale. Nie przytyłam duzo, jakies 6kg. Czasem śmigam normalnie jakby brzucha nie było, a czasem potrzebuje dźwigu, zeby podnieść sie z kanapy.
reklama
A Ty ile?! Ja dziś ważę 66 kg i przytyłam 11 kgTo malutko przytyłaś
Podziel się: