reklama
Futuremummy00
Zaangażowana w BB
Trzymam kciukiDziewczyny ja jutro wizyta... Ciekawe jak tam moja szyja i co mi pan dr powie (u tego nie byłam już 5 tyg)... Pooglądam malutkiego i zobaczymy... Mam nadzieję że będą same dobre wieści
Daj znać po wizycieDziewczyny ja jutro wizyta... Ciekawe jak tam moja szyja i co mi pan dr powie (u tego nie byłam już 5 tyg)... Pooglądam malutkiego i zobaczymy... Mam nadzieję że będą same dobre wieści
Ja po wizycie i jestem głupsza niż byłam...
Ten dr po badaniu ręcznym powiedział, że szyjka jest ok i daleko!!! Nie widzi tu niczego co mogłoby wskazywać na zagrożenie porodem przedwczesnym. W usg Mały 3000 gr (u tamtej dr tydzień temu 2375)... Mam po domu normalnie funkcjonować. Dziś i jutro jeszcze luteina i odstawiamy...
Ten dr po badaniu ręcznym powiedział, że szyjka jest ok i daleko!!! Nie widzi tu niczego co mogłoby wskazywać na zagrożenie porodem przedwczesnym. W usg Mały 3000 gr (u tamtej dr tydzień temu 2375)... Mam po domu normalnie funkcjonować. Dziś i jutro jeszcze luteina i odstawiamy...
Lovi23
Fanka BB :)
No widzisz [emoji16] Super wieści [emoji16]Ja po wizycie i jestem głupsza niż byłam...
No super super tylko któremu lekarzowi wierzyć!?!No widzisz [emoji16] Super wieści [emoji16]
Martyna040290
Aktywna w BB
Tak to właśnie z nimi jest. Ja też już zwątpiłam w rzetelną ocenę. Ale jak by nie patrzeć pozytywne wieści. Ja też takie dostałam ale mimo tego oszczędzam się jak mogę.No super super tylko któremu lekarzowi wierzyć!?!
Lovi23
Dlatego ja chodzę do jednej doktorkiNo super super tylko któremu lekarzowi wierzyć!?!
Wiesz, ja mam trochę inna sytuację...Dlatego ja chodzę do jednej doktorki
reklama
Evelina87r
Popieram po co robic wodę z mozgu. Zaufac jednemu lekarzowi i spokoj.Dlatego ja chodzę do jednej doktorki
Podziel się: