reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny ja jutro wizyta... Ciekawe jak tam moja szyja i co mi pan dr powie (u tego nie byłam już 5 tyg)... Pooglądam malutkiego i zobaczymy... Mam nadzieję że będą same dobre wieści

reklama
Ja po wizycie i jestem głupsza niż byłam...
Ten dr po badaniu ręcznym powiedział, że szyjka jest ok i daleko!!! Nie widzi tu niczego co mogłoby wskazywać na zagrożenie porodem przedwczesnym. W usg Mały 3000 gr (u tamtej dr tydzień temu 2375)... Mam po domu normalnie funkcjonować. Dziś i jutro jeszcze luteina i odstawiamy...

Ja po wizycie i jestem głupsza niż byłam...
Ten dr po badaniu ręcznym powiedział, że szyjka jest ok i daleko!!! Nie widzi tu niczego co mogłoby wskazywać na zagrożenie porodem przedwczesnym. W usg Mały 3000 gr (u tamtej dr tydzień temu 2375)... Mam po domu normalnie funkcjonować. Dziś i jutro jeszcze luteina i odstawiamy...
No widzisz [emoji16] Super wieści [emoji16]

reklama
Do góry