Lovi23
Fanka BB :)
Ja tak samo [emoji3]A Ty ile?! Ja dziś ważę 66 kg i przytyłam 11 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo [emoji3]A Ty ile?! Ja dziś ważę 66 kg i przytyłam 11 kg
To chyba jest ok... Czyż nie?!Ja tak samo [emoji3]
Mi tam ta waga bardzo odpowiada [emoji3] Tak miałam nadzieję... nie przekroczyć 7 z przoduTo chyba jest ok... Czyż nie?!
12/13 kgA Ty ile?! Ja dziś ważę 66 kg i przytyłam 11 kg
Ja też 13 kg, praktycznie wszystko w brzuch mi poszło, a mogło trochę w biust12/13 kg
Mi niestety troche w boki też trochę poszło ;pJa też 13 kg, praktycznie wszystko w brzuch mi poszło, a mogło trochę w biust
Tak, 37t0d to ciąża donoszona wcześniej jak bobo się urodzi to wcześniak.Ja na razie 10/11 kg do przodu. 32tc więc temat otwarty.
Dziewczyny jak to jest, 37+0 tc to ciąża donoszona? Wcześniej jak coś to wcześniaki są? 40 tc to ostatni tydzień ciąży, a potem ciąża przenoszona? Weźcie mi wytłumaczcie kiedy dzidziuś będzie bezpieczny? Jak to działa bo nie ogarniam a ciążowe myślenie mnie bardzo spowalnia
Tak normalnie twardnieje ? Czy są to już bolesne twardnienia?Kurde mi dziś brzuch twardnieje często... Ach...