reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jeden to lekarz z kliniki (bo moj skarb jest w brzuszku dzięki ivf) a drugi w ramach luxmed... I tego drugiego mam na miejscu jakbym zdecydowała się rodzić w szpitalu blisko domu
A to faktycznie trudna sytuacja :) Ale myślę, że ten dzisiejszy lekarz ma sporo racji, wkoncu już w czwartek będziesz miała ten 37 tc :) skończony..
Więc już ten poród przedwczesny Ci raczej nie grozi [emoji6]

Ale zleciało dziewczyny tak się bałyśmy przedwczesnych porodów ! Ja skonczyłam w piątek 35 tydz ..36 start.
Skurcze męczą..wczoraj przez 4 h regularnie co 10 min juz miałam jechał na ip...no ale nie nasilały się i były dosyć krótki..bolesne, regularne. Jutro wizyta zobaczymy. Pozdrawiam Was i czekam na urodzeniowe wieści.. W terminach!

Ale zleciało dziewczyny tak się bałyśmy przedwczesnych porodów ! Ja skonczyłam w piątek 35 tydz ..36 start.
Skurcze męczą..wczoraj przez 4 h regularnie co 10 min juz miałam jechał na ip...no ale nie nasilały się i były dosyć krótki..bolesne, regularne. Jutro wizyta zobaczymy. Pozdrawiam Was i czekam na urodzeniowe wieści.. W terminach!
Ja wczoraj też cały czas brzuch miałam twardy... Ale jakoś przeszlo... Malutki od rana dziś się wierci więc super... U mnie 36+3 tc do terminu porodu 25 dni

Ja wczoraj dosłownie wystrzelilam rano z łózka po ponad 8tyg polegiwania. Zaczęlam funkcjonować jak przed skracająca sie szyjką bo energii nie brakuje hihi Po poludniu wybralam sie na rynek na jarmark bożonarodzeniowy potem do sklepu i powiem Wam skurczu żadnego. Chyba ta macica to sie na maxa zrelaksowala hihi. Dzis jadę w koncu 30km do teściów na obiadzik. Jutro po wynik gbs, we wt.wizyta i poten juz bym mogla na porodowkę. Jakby to ode mnie zalezalo ;)
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.

Ja wczoraj dosłownie wystrzelilam rano z łózka po ponad 8tyg polegiwania. Zaczęlam funkcjonować jak przed skracająca sie szyjką bo energii nie brakuje hihi Po poludniu wybralam sie na rynek na jarmark bożonarodzeniowy potem do sklepu i powiem Wam skurczu żadnego. Chyba ta macica to sie na maxa zrelaksowala hihi. Dzis jadę w koncu 30km do teściów na obiadzik. Jutro po wynik gbs, we wt.wizyta i poten juz bym mogla na porodowkę. Jakby to ode mnie zalezalo ;)
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.
Łooo to teraz tylko łazić żeby za jakiś tydzień rodzić

reklama
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.
Świetana informacja :)Ja kończę 38 tydzień i mój dzidziuś nie chce wychodzić już normalnie funkcjonuję.Tylko czop wczoraj odszedł ;p

Do góry