reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jeden to lekarz z kliniki (bo moj skarb jest w brzuszku dzięki ivf) a drugi w ramach luxmed... I tego drugiego mam na miejscu jakbym zdecydowała się rodzić w szpitalu blisko domu
A to faktycznie trudna sytuacja :) Ale myślę, że ten dzisiejszy lekarz ma sporo racji, wkoncu już w czwartek będziesz miała ten 37 tc :) skończony..
Więc już ten poród przedwczesny Ci raczej nie grozi [emoji6]

Ale zleciało dziewczyny tak się bałyśmy przedwczesnych porodów ! Ja skonczyłam w piątek 35 tydz ..36 start.
Skurcze męczą..wczoraj przez 4 h regularnie co 10 min juz miałam jechał na ip...no ale nie nasilały się i były dosyć krótki..bolesne, regularne. Jutro wizyta zobaczymy. Pozdrawiam Was i czekam na urodzeniowe wieści.. W terminach!

Ale zleciało dziewczyny tak się bałyśmy przedwczesnych porodów ! Ja skonczyłam w piątek 35 tydz ..36 start.
Skurcze męczą..wczoraj przez 4 h regularnie co 10 min juz miałam jechał na ip...no ale nie nasilały się i były dosyć krótki..bolesne, regularne. Jutro wizyta zobaczymy. Pozdrawiam Was i czekam na urodzeniowe wieści.. W terminach!
Ja wczoraj też cały czas brzuch miałam twardy... Ale jakoś przeszlo... Malutki od rana dziś się wierci więc super... U mnie 36+3 tc do terminu porodu 25 dni

Ja wczoraj dosłownie wystrzelilam rano z łózka po ponad 8tyg polegiwania. Zaczęlam funkcjonować jak przed skracająca sie szyjką bo energii nie brakuje hihi Po poludniu wybralam sie na rynek na jarmark bożonarodzeniowy potem do sklepu i powiem Wam skurczu żadnego. Chyba ta macica to sie na maxa zrelaksowala hihi. Dzis jadę w koncu 30km do teściów na obiadzik. Jutro po wynik gbs, we wt.wizyta i poten juz bym mogla na porodowkę. Jakby to ode mnie zalezalo ;)
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.

Ja wczoraj dosłownie wystrzelilam rano z łózka po ponad 8tyg polegiwania. Zaczęlam funkcjonować jak przed skracająca sie szyjką bo energii nie brakuje hihi Po poludniu wybralam sie na rynek na jarmark bożonarodzeniowy potem do sklepu i powiem Wam skurczu żadnego. Chyba ta macica to sie na maxa zrelaksowala hihi. Dzis jadę w koncu 30km do teściów na obiadzik. Jutro po wynik gbs, we wt.wizyta i poten juz bym mogla na porodowkę. Jakby to ode mnie zalezalo ;)
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.
Łooo to teraz tylko łazić żeby za jakiś tydzień rodzić

reklama
Dzis 37t2d juuupi.
Milej niedzieli Mamuśki.
Świetana informacja :)Ja kończę 38 tydzień i mój dzidziuś nie chce wychodzić już normalnie funkcjonuję.Tylko czop wczoraj odszedł ;p

Do góry