reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hej wszystkim przyszłym mamusią. Dołączam się do wątku. Na ostatniej wizycie poinformowałam lekarza o trwardniejącym brzuszku. Nic mnie przy tym nie boli zaznaczam. Po zbadaniu gin powiedział że malutka jest bardzo nisko i mam krótką szyjke ale zamknięta. Nic więcej nie dodał. Przepisał tylko Buscopan i powiedział że dlatego no boi się że przez to że malutka jest tak nisko może zrobić się rozwarcie. Następną wizytę wyznaczył dopiero za miesiąc...
Jak u Was z tym było? Bo czytałam w necie że większość musiała leżeć i brać jakieś tabletki na podtrzymanie...

Hej wszystkim przyszłym mamusią. Dołączam się do wątku. Na ostatniej wizycie poinformowałam lekarza o trwardniejącym brzuszku. Nic mnie przy tym nie boli zaznaczam. Po zbadaniu gin powiedział że malutka jest bardzo nisko i mam krótką szyjke ale zamknięta. Nic więcej nie dodał. Przepisał tylko Buscopan i powiedział że dlatego no boi się że przez to że malutka jest tak nisko może zrobić się rozwarcie. Następną wizytę wyznaczył dopiero za miesiąc...
Jak u Was z tym było? Bo czytałam w necie że większość musiała leżeć i brać jakieś tabletki na podtrzymanie...
A ktory tydzien? Ile ma szyjka?

Miesiąc? No to lekarz poszalal.
U mnie jak coś zaczęło się dziać to wizyty miałam co 2 tygodnie aby kontrolować szyjke.

Kurczę i wychodzi nie doświadczenie o to też nie zapytałam... Czy lekarz nie powinien mówić o takich rzeczach? My jako niedoswiadczone mamy z pierwszą ciążą pojęcia nie mamy o co pytać. Więcej się dowiem od Was na forum niż od lekarza

reklama
Kurczę i wychodzi nie doświadczenie o to też nie zapytałam... Czy lekarz nie powinien mówić o takich rzeczach? My jako niedoswiadczone mamy z pierwszą ciążą pojęcia nie mamy o co pytać. Więcej się dowiem od Was na forum niż od lekarza
Miesiąc???!!!! Kurcze lekarz mega optymista! Szyjka w ciągu tygodnia moze polecieć a ten zaklada wizyte za miesiąc. Niezle.

Do góry