reklama
KasiaK1909
Aktywna w BB
Dziewczyny po jakim czasie i czy w ogóle udało się u Was wyciszyć skurcze i twardy brzuch w szpitalu.com Leżę już tydzień miałam lepszy dzień ale skurcze nadal wracają ?
Lovi23
Fanka BB :)
Bo skurcze w ciazy bezproblemowej nawet występująDziewczyny po jakim czasie i czy w ogóle udało się u Was wyciszyć skurcze i twardy brzuch w szpitalu.com Leżę już tydzień miałam lepszy dzień ale skurcze nadal wracają ?
No chyba, że jest ich zbyt dużo... albo skracają szyjke.. to chyba zależy wszystko od danego przypadku.
Też od stresu, zamartwiania się tymi skurczami... nie spowodujemy, że będzie ich nagle mniej - tylko więcej. Więc wrzucmy na luz Na prawdę.
lienka
nie nie robią tak wczesnie ktg...tylko słuchali tętna plus usg...przepływy. Dobrostan dziecka jak ok i szyjka ok a skurcze nieregularne i krótkie to oprócz nospy luteiny nie wdrazaja.Lienka,a czy jak dostalas skurczy w 18-20 tc to ci zrobili ktg zeby zobaczyc co i jak ?
Jak będziesz w 30 tc!bedziesz marzyła żeby do 34 tc dotrwać:-)wrzuce na luz jak bede w 30 tyg,bede przeszczesliwa wtedy...ale masz racje,nerwy nic nie pomoga
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Hej, postanowiłam do was dołączyć ponieważ również mam problemy z ta nieszczęsna szyjka. Jestem w 27 tc i oprócz składającej się szyjki mam rozwarcie na op. Jestem już po sterydach na rozwój plucek dzidziusia i leżę plackiem w domu od 22tc. Mam nadzieję wytrwać chociaż do 34tc
reklama
Evelina87r
Dokladnie! Kazdy tydzien na wagę złotaJak będziesz w 30 tc!bedziesz marzyła żeby do 34 tc dotrwać
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Podziel się: