reklama
lienka
Fanka BB :)
Dziewczyny a czym to wielowodzie może być spowodowane!?! Przepraszam za głupie pytanie ale nie wiem...
ET: 07.04.2017
miałam tydz temu 24.7 dzis afi 27.4
60 procent to idiopatyczne czyli nie wiadomo
20 procent wady u dziecka ...przełyku nerek żołądka , któreś tez genetyczne na szczescie w usg ok
20 procent cukrzyca matki...tu obstawiam moj po
lienka
[QUOTE="lienka, post: 15838820, member: 176928"[/QUOTE] miałam tydz temu 24.7 dzis afi 27.4
20 procent wady u dziecka ...przełyku nerek żołądka , któreś tez genetyczne na szczescie w usg ok
20 procent cukrzyca matki...tu obstawiam moj powód ogólnie grozi porodem przedwczesnym peknieciem pęcherza wypadnieciem pepowiny bo jest cisnienie zwiekszone. Zreszta ja oddychać nie mogę.....ciężko ale komu lekko w ciąży
20 procent cukrzyca matki...tu obstawiam moj powód ogólnie grozi porodem przedwczesnym peknieciem pęcherza wypadnieciem pepowiny bo jest cisnienie zwiekszone. Zreszta ja oddychać nie mogę.....ciężko ale komu lekko w ciąży
Aaaa kochana bo ty jeszcze do tego wszystkiego cukrzycę masz... Ciężko ale dasz radę!!!!miałam tydz temu 24.7 dzis afi 27.4
20 procent cukrzyca matki...tu obstawiam moj po
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Evelina87r
nie miałam wizyty kazał lekarz tydzuen temu mi przyjechać na ip dziś....i tu zrobili mi ktg i usg ..niestety wod przybyło skurcze są...szyjka trzyma. Zostawiają mnie czekam na przyjecie na patologię. Jest mnóstwo babek miejsc brak. Ale mam czekać cos mi znajdą...tylko nie korytarz
Kurcze, jak to się mówi jak nie urok to sraczka. Pozytyw ze szyjka trzyma. Będziesz teraz pod stałą kontrolą wiec to tez plus. Martwienie się nic nie pomoze ami Tobie ani dzidzi.
Trzymaj się, jestesmy z Tobą. :-*
Ps. Ja dzis tez wizyta... ech tez sie strasznie stresuję.
Nie stresuj się i pisz później same dobre wieści... Ja jutro... Ale po wczorajszym dniu tez jestem w strachu...Kurcze, jak to się mówi jak nie urok to sraczka. Pozytyw ze szyjka trzyma. Będziesz teraz pod stałą kontrolą wiec to tez plus. Martwienie się nic nie pomoze ami Tobie ani dzidzi.
Trzymaj się, jestesmy z Tobą. :-*
Ps. Ja dzis tez wizyta... ech tez sie strasznie stresuję.
KasiaK1909
Aktywna w BB
U mnie taka sama sytuacja ze skurczami i leżę w szpital też że względu na wieloeodzie. Też tych skurczu mam dużo . Ale u mnie 25tc. Daj znać co u Ciebie mówił lekarz jeśli chodzi o wielowodzieja mam ok 2o dziennie czasem bolesne...tak
ja mam od miesiąca po 20 czasem więcej..i bolesne też bywają, czasem serie po 7 co 3 minuty. Jak leżę i łapią to chodzę, jak chodzę to się kładę...ciepła kąpiel pomaga. Teraz siedzę i kwitne na IP z wielowodziem..
A skurcze czy to może mieć jakiś związek
I jak długo będą cię trzymać w szpitalu!? Już do końca!?U mnie taka sama sytuacja ze skurczami i leżę w szpital też że względu na wieloeodzie. Też tych skurczu mam dużo . Ale u mnie 25tc. Daj znać co u Ciebie mówił lekarz jeśli chodzi o wielowodzie
lienka
może bo macica napięta jest. Jeszcze z lekarzem nie gadałam. Dostałam sterydy. Ile masz afi?U mnie taka sama sytuacja ze skurczami i leżę w szpital też że względu na wieloeodzie. Też tych skurczu mam dużo . Ale u mnie 25tc. Daj znać co u Ciebie mówił lekarz jeśli chodzi o wielowodzie
reklama
KasiaK1909
Aktywna w BB
Nie wiem ile mam Afi pytałam lekarza ale on twierdzi że na razie mam ślę tym nie przejmowaćmoże bo macica napięta jest. Jeszcze z lekarzem nie gadałam. Dostałam sterydy. Ile masz afi?
Podziel się: