reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

No widzisz co lekarz to inna opinia... Wszystkiego dowiem się w piątek.. Mały do tego się rozpycha i nie wiem czasem czy to macica się stawia czy on się przeciąga

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Czyli według Twojego lekarza ponad 20 twardnien... to jest normalne ? Bo nawet Internet podaje, że to za dużo. Wyciszasz czymś te skurcze ? Jakaś nospa ?

reklama
Tak nospa i magnez ale czy to coś daje to nie wiem... Teraz jest ok jak wzięłam nospe i magnez...

No mam nadzieję że nie będzie źle!!! Ale boję się bardzo!!!

ET: 07.04.2017
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
ja mam ok 2o dziennie czasem bolesne...tak
No mam nadzieję że nie będzie źle!!! Ale boję się bardzo!!!

ja mam od miesiąca po 20 czasem więcej..i bolesne też bywają, czasem serie po 7 co 3 minuty. Jak leżę i łapią to chodzę, jak chodzę to się kładę...ciepła kąpiel pomaga. Teraz siedzę i kwitne na IP z wielowodziem..

ja mam ok 2o dziennie czasem bolesne...tak

ja mam od miesiąca po 20 czasem więcej..i bolesne też bywają, czasem serie po 7 co 3 minuty. Jak leżę i łapią to chodzę, jak chodzę to się kładę...ciepła kąpiel pomaga. Teraz siedzę i kwitne na IP z wielowodziem..
Już miałaś wizytę że teraz na IP jesteś!? Czy byłaś umówiona w szpitalu!?

Dziewczyny a czym to wielowodzie może być spowodowane!?! Przepraszam za głupie pytanie ale nie wiem...

reklama
Już miałaś wizytę że teraz na IP jesteś!? Czy byłaś umówiona w szpitalu!?

nie miałam wizyty kazał lekarz tydzuen temu mi przyjechać na ip dziś....i tu zrobili mi ktg i usg ..niestety wod przybyło skurcze są...szyjka trzyma. Zostawiają mnie czekam na przyjecie na patologię. Jest mnóstwo babek miejsc brak. Ale mam czekać cos mi znajdą...tylko nie korytarz :(

Do góry