reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Hej dziewczyny.Ja wczoraj miałam super dzień,zadnych boli nic.Od razu zyc się chce i pozytywne nastawienie,u mnie jest tak ,jak tylko przychodzi większy bol czy skurcze,od razu mam najgorsze myśli,jestem sparalizowana.Musze jakos nauczyć się podchodzić do tego z dystansem, nie brac najgorszego pod uwagę.Ale to już szosty raz i jak tu się nie bac..ehh.Milej niedzieli.Moj maz dzisiaj przylatuje ,jak ja się ciesze:)
A mój mąż wraca za tydzień i już też nie mogę się doczekać :D

Mi sie zawsze najbardziej dluzy koncowka miesiaca.. mam nadzieje ze jak przyjdzie 1 listopada to juz ten miesiac mi szybko poleci :) mi dokuczaja strasznie uplawy :/ raz wodniste raz zoltawe, wszystko przez ten pessar i globulki :/ a czlowiek zaraz schizuje ze to wody ;) dziewczyny czemu mamy taka nature ze zamiast myslec pozytywnie wkrecamy sobie te negatywne mysli?
Stówka dla tej, która to wyjaśni i da jakieś sensowne rozwiązanie :D

Ostatnia edycja:
Rozumiem, że przy skurczach które miewasz... Nie zrezygnowaliscie z przytulanek? Mam nadzieję, że coś źle zrozumiałam [emoji16]
Bo to byłoby bardzo nieodpowiedzialne moim zdaniem :)

Szew mam zalozony niedawno wiec nie było okazji do przytulania,meza nie ma .Ja na pewno nie będę ryzykować..poszaleje w przyszłym roku;)

Leżę dużo na prawdę. Wstaje zrobić jeść i do toalety. Czasem siedzę bo od leżenia już mnie wszystko boli. Świat oglądam tylko jak na taras wyjdę... Teraz będzie rozrywka w środę bo pójdę do lekarza.
A poza tym że szyjka u ciebie krótka to twarda!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Siedź jak najmniej bo właśnie od siedzenia szyjka się skraca czego na początku nie wiedziałam,ja juz leże od czerwca i jakoś dalam rade,raz w szpitalu raz w domu szew musieli mi założyć w 20 tyg i znowu leczenie a do tego ciąża Bliźniacza wiec obciążenie dużo większe ale jutro zaczynam 36 tydz sama nie wierzylam ze dam rade tyle czasu lekarze tez nie dawali gwarancji ale udało się:-)))teraz juz tylko czekamna koniec bo już b.ciężko.Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze.

Mi chodziło o dofinansowania jakie szpital dostaje za minimum 3dniową hospitalizację pacjenta, chyba że to prywatna klinika, to ja się nie orientuję :)
Aa ok myślałam ze o passer :)

Wczoraj jak bylam na IP położone w rejestracji pytaja co się dzieje...no to mówię..ruchy słabe...skurcze nieregularne. A one..no tak moze być już przed porodem :) ...a ja nooo ok ale ja mam jeszcze 10 tygodni. O matko to ma Pani duży brzuch ! :) :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry