To jest dobry pomysl ,musze podzielić ten okres na etapy.Bedzie jak z gorkiSwoja droga dlatego jestem tutaj,bo wasze przykłady dodaja mi otuchy.Wiem,ze da się..Ohh ja Ciebie rozumiem. Bo teraz taka jestem zadowolona że przekroczyłam 30tc, ale pamiętam początki leżenia, kiedy to wszystko zdawało sie tak odległe. Najlepsze były dla mnie rady innych dziewczyn w podobnej sytuacji, żeby sobie wyznaczać niezbyt odległe cele, np teraz czekam do 24 bo wtedy będą ratować dziecko, potem 28, 30, 32 itd. To mi pomogło mimo że teraz czas nam się dłuży, to on i tak biegnie ciągle tak samo, a każdy dzień to sukces przesyłam całusy i dobre wibracje prosto z mojej średniowygodnej ale wiernej wersalki
reklama
madziarakr
Aktywna w BB
Mam dokladnie tak samo, przyklady dziewczyn ktorym sie udalo daja wiare ze i ja dam rade.DAMY RADE !!!!To jest dobry pomysl ,musze podzielić ten okres na etapy.Bedzie jak z gorkiSwoja droga dlatego jestem tutaj,bo wasze przykłady dodaja mi otuchy.Wiem,ze da się..
Evelina87r
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, 2 tyg "lezakowania" i szyjka nie jest krotsza a nawet wydluzyla sie z 25 na 26.7mm, zamknieta, twarda. U mnie skracanie wywolywaly skurcze wiec nospe mam brac 3x1.
Nast.badanie za 2tyg.
Termin porodu msm na 24.12 ale byle do 8.12
Nast.badanie za 2tyg.
madziarakr
Aktywna w BB
No to niezly prezent sie szykuje na swietaJestem po wizycie, 2 tyg "lezakowania" i szyjka nie jest krotsza a nawet wydluzyla sie z 25 na 26.7mm, zamknieta, twarda. U mnie skracanie wywolywaly skurcze wiec nospe mam brac 3x1.
Nast.badanie za 2tyg.
Evelina87r
Wystarczy jakby to byl prezent na mikolaja
lienka
super wieści budujące, że leżenie coś daje !!Jestem po wizycie, 2 tyg "lezakowania" i szyjka nie jest krotsza a nawet wydluzyla sie z 25 na 26.7mm, zamknieta, twarda. U mnie skracanie wywolywaly skurcze wiec nospe mam brac 3x1.
Nast.badanie za 2tyg.
Dżuls89
Hahahha ja tak miałam przy moim Stasiu- termin był na Boże Narodzenie , a ja urodziłam w mikołajki o poranku i stąd na drugie ma MikołajWystarczy jakby to byl prezent na mikolaja
Dżuls89
Świetnie!! Oby do przoduJestem po wizycie, 2 tyg "lezakowania" i szyjka nie jest krotsza a nawet wydluzyla sie z 25 na 26.7mm, zamknieta, twarda. U mnie skracanie wywolywaly skurcze wiec nospe mam brac 3x1.
Nast.badanie za 2tyg.
Bardzo dobre wiadomości Ja mam termin na 23.12.Świetnie!! Oby do przodu
reklama
Oby więcej długich i twardych szyjekSuper i oby tak dalej.Jestem po wizycie, 2 tyg "lezakowania" i szyjka nie jest krotsza a nawet wydluzyla sie z 25 na 26.7mm, zamknieta, twarda. U mnie skracanie wywolywaly skurcze wiec nospe mam brac 3x1.
Nast.badanie za 2tyg.
Podziel się: