reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Witajcie.Widze ,ze wczoraj był kiepski wieczor dla większości.Ja polozlylam się wcześniej spac,poniewaz tez brzuch zaczal mnie bolec az mi nogi mrowily,zaczelo cos dziwnie kluc i ciagnac ,wzielam magnez i nospe jednak nie bardzo pomoglo.Zastanawiam się czy nie powinnam brac tej nospy regularnie jak niektóre z Was.Jutro mam wizyte,wiec mam nadzieje,ze się uspokoje.Do tego w przedszkolu panuje Rota i mam 6 latka w domu,bo nie chce ,żeby się zarazil.Znudzony na maksa,bo z reguly cos robiliśmy razem , a teraz na lezaco to nie bardzo.Mam nadzieje,ze jakos zleci ten dzień szybko.Milego;)

Witajcie.Widze ,ze wczoraj był kiepski wieczor dla większości.Ja polozlylam się wcześniej spac,poniewaz tez brzuch zaczal mnie bolec az mi nogi mrowily,zaczelo cos dziwnie kluc i ciagnac ,wzielam magnez i nospe jednak nie bardzo pomoglo.Zastanawiam się czy nie powinnam brac tej nospy regularnie jak niektóre z Was.Jutro mam wizyte,wiec mam nadzieje,ze się uspokoje.Do tego w przedszkolu panuje Rota i mam 6 latka w domu,bo nie chce ,żeby się zarazil.Znudzony na maksa,bo z reguly cos robiliśmy razem , a teraz na lezaco to nie bardzo.Mam nadzieje,ze jakos zleci ten dzień szybko.Milego;)
Ja mam 4,5latke w domu (do przedszkola sie nue dostala, babć brak) i Cię rozumiem. Tez przed tym wszystkim bylydmy bardzo aktywne no ale co zrobić... polecam z pozycju leżącej puzle, ciastoliny, kolorowanki, czytanie, zadania, a jak ma juz totalny kryzys nudowy (mąż wraca dopiero o 16) to rozkladam kołdrę na podłodze u niej w pokoju i bawimy sie ja oczywiście leżąc jrj ulubionymi świnkami peppa :laugh2: mozna?można! Pozdrawiam miłego dzionka

Ja mam 4,5latke w domu (do przedszkola sie nue dostala, babć brak) i Cię rozumiem. Tez przed tym wszystkim bylydmy bardzo aktywne no ale co zrobić... polecam z pozycju leżącej puzle, ciastoliny, kolorowanki, czytanie, zadania, a jak ma juz totalny kryzys nudowy (mąż wraca dopiero o 16) to rozkladam kołdrę na podłodze u niej w pokoju i bawimy sie ja oczywiście leżąc jrj ulubionymi świnkami peppa :laugh2: mozna?można! Pozdrawiam miłego dzionka
Ja wlasnie wszystko robie z nim na lezaco,az mam lokcie poprzecierane.Juz wszystkie gry go znudzily,bardziej aktywnie chciałby spedzac czas.Maz przylatuje dopiero w niedziele,do tego tylko na tydzień.Ze mna jest moja mama ,wiec przynajmniej na trening go zabiera.Czekam z niecierpliwoscia az będzie haslo z przedszkola,ze dzieciaki już nie chorują.

Dziewczyny, jak tak czytam co u Was, to jakbym o własnym życiu słuchała. Normalnie przedziwne ;D zabawy ze starszakami, pomoc mamy, mąż wyleciał w delegację, przetarte łokcie, obolałe biodra, kłucie i skurcze na noc... Hihihi jakbyśmy się w realu spotkały to by nam się buzie nie zamykały i ciągle by było "Hej! Ja mam tak samo!" ;D

reklama
Dzisiaj moja bratowa urodzila coreczke,wlasnie się dowiedziałam przed chwila.Ja dokładnie urodziłam 18 moja Livie,Boze jak zdarzenia się na siebie nakladaja.Przyslala mi teraz zdjecie.Beznadziejnie się czuje,do tego przy dziecku udaje usmiechnieta..

Do góry