Popieram ☺W poprzedniej ciąży miałam krwawienie przy rozwarciu , fakt że wtedy nie miałam szewka.
Ale może warto to sprawdzić na IP?
reklama
Nie byłam,lekarz do mnie zadzwonił i mówił żeby leżeć i jak nie ma skurczy to się nie denerwowac,chyba ze cos by się działo to wtedy dzwonić do niego,jak na razie ani kropli krwi nie ma ,ja mam szew i może ta taśma delikatnie podraznila jakieś naczynko,bo b male było to plamienie.Anna i co byłaś na ip?
karolyn1987
Fanka BB :)
super że jest lepiej. Ja jednak kieruje się tym co tu jest napisane
Link do: Leżenie czy odpoczywanie oto jest pytanie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
zreszta mam malucha rocznego w domu więc położyć się nie ma jak całkiem
Link do: Leżenie czy odpoczywanie oto jest pytanie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
zreszta mam malucha rocznego w domu więc położyć się nie ma jak całkiem
Czytam i cenie Mameginekolog i sama nie jestem w stanie leżeć tak całkiem plackiem 24h na dobę, ale w innym wpisie, o swojej utraconej niedawno ciąży napisała ze mimo wyrobionego zdania na temat kategorycznego leżenia takze uległa i sie położyła na jakis czas. Niestety inne względy zaważyły o tym, ze ciaza nie mogła byc donoszona. Każdy przypadek jest indywidualny i mysle, ze wlasnie tak należy go rozpatrywać. Mnie sie polepszyło i wlasnie dlatego teraz leze ale na kocyku na trawce i doceniam ostatnie piekne dni
karolyn1987
O to nie wiedzialam w kazdym razie cieszę się ze szyjka sie wydluzyla a mogłabyś dac link do tego wpisu?
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja leżałam od kwietnia do sierpnia ze szwem bez szyjkiCzytam i cenie Mameginekolog i sama nie jestem w stanie leżeć tak całkiem plackiem 24h na dobę, ale w innym wpisie, o swojej utraconej niedawno ciąży napisała ze mimo wyrobionego zdania na temat kategorycznego leżenia takze uległa i sie położyła na jakis czas. Niestety inne względy zaważyły o tym, ze ciaza nie mogła byc donoszona. Każdy przypadek jest indywidualny i mysle, ze wlasnie tak należy go rozpatrywać. Mnie sie polepszyło i wlasnie dlatego teraz leze ale na kocyku na trawce i doceniam ostatnie piekne dni
Lovi23
U mnie 24 tc za chwilę skończymy, na ostatniej wizycie szyjka miała 3,8 cm (czyli wczoraj ) I dzidzia już waży 590 gram mamy założony profilaktycznie szewek...
Doktorka twierdzi i wszyscy lekarze u których byłam,że nie ma potrzeby leżeć 24/7. Tylko się oszczędzać
Więc spacerujemy i cieszę się ciąża A w między czasie poleguje
Mam przede wszystkim pilnować wymazow z szyjki macicy, bo to zazwyczaj infekcje osłabiają i skracają szyjke.
Doktorka twierdzi i wszyscy lekarze u których byłam,że nie ma potrzeby leżeć 24/7. Tylko się oszczędzać
Więc spacerujemy i cieszę się ciąża A w między czasie poleguje
Mam przede wszystkim pilnować wymazow z szyjki macicy, bo to zazwyczaj infekcje osłabiają i skracają szyjke.
reklama
Słowa Mamyginekolog odnośnie jej przypadku leżenia w ciąży.
"(...)a ja podjęłam – szczerze to z punktu widzenia nie pacjentki ale lekarza – dość heroiczną decyzję – ja kompletny przeciwnik leżenia w ciąży – położyłam się do łóżka na kilka miesięcy."
A tu link do wpisu: Link do: Jestem kobietą po stracie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
"(...)a ja podjęłam – szczerze to z punktu widzenia nie pacjentki ale lekarza – dość heroiczną decyzję – ja kompletny przeciwnik leżenia w ciąży – położyłam się do łóżka na kilka miesięcy."
A tu link do wpisu: Link do: Jestem kobietą po stracie - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Podziel się: