reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

W czwartek idę zrobić posiew na bakterie bo mam szczypanie. Wcześniej szyjka się trzymała a nawet wydłużyla. Teraz jest 32mm. Głównie leże ale chodzę po domu. Skurcze mam ale to już od dawna.

reklama
Ja jestem po wizycie u lekarza dzisiaj wieczorem i jest super,szew bardzo ładnie trzyma,dzieci slicznie się rozwijają każde waży juz ponad 1500:-)

Anna to super!!! Duże dzieciaczki. Kojarzę ze jesteśmy w podobnym tyg 30tc i moja dzidzia waży 1494gramy.
No ja skonczylam 29tydz.i zaczął mi się 30 i lekarz mówi ze jak na bliźniaki to dzieci duże:-))Jak wszystko nadal będzie tak dobrze to w 36tyg.położą mnie do szpitala i w 38 poród,nie sadzilam ze z ta szyjka i szwem uda mi się tak donosić ale może tak będzie jak wszystko na razie jest dobrze:-))Leżenie jednak pomaga:-)

Ja byłam wczoraj na kontroli przez bol podbrzusza. Szyjka dalej zamknięta i nie skraca się bardziej ale na wszelki wypadek dostałam skierowanie do szpitala. Jestem w 32 tyg i 3 dni s dziecko już waży wg usg 2200g i wg niego wypada 33/34 tydz

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam wczoraj na usg ale w szpitalu (nie badaja szyjki w irl) mała 1820gram.. 32+3 wczoraj.. wszystko ok. Dobre wody płodowe.. następna wizyta za 2 tygodnie :) a 3 pazdziernika jade na zmierzenie szyjki... trochę dlugo od poprzedniego mierzenie bo bedzie az 6tyg... zobaczymy

Do góry