reklama
Dziewczyny czy któraś z was miała bardzo male plamienie krwi w 29-30tyg?Ja wsztalam dzisiaj rano i na bieliźnie trzy krople krwi wystraszylam się bardzo ale jak sikalam i się podtarlam to ani grama krwi.Przypomne ze mam szew założony.Od razu chcialam skontaktować się z moim lekarzem ale na razie nie oddzwania.
Ja nie miałam a też miałam zało
Ostatnia edycja:
Może i tak bo ta nitka może trochę szyjkę podrazniac ale dziwne ze jak się podcieram to ani deka krwi i nic mnie nie boli,żadnych skórczy nic.To może lepiej zadzwon i zapytaj dlaczego tak jest.Anna to może być z szewka? Ja znowu mam szczypanie. Biorę nystatyne i nic nie pomaga. Byłam w pn u lekarza i chyba znowu będę musiała dzwonic
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
W poprzedniej ciąży miałam krwawienie przy rozwarciu , fakt że wtedy nie miałam szewka.Dziewczyny czy któraś z was miała bardzo male plamienie krwi w 29-30tyg?Ja wsztalam dzisiaj rano i na bieliźnie trzy krople krwi wystraszylam się bardzo ale jak sikalam i się podtarlam to ani grama krwi.Przypomne ze mam szew założony.Od razu chcialam skontaktować się z moim lekarzem ale na razie nie oddzwania.
Ale może warto to sprawdzić na IP?
Podziel się: