reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Tu były przypadki ze dziewczyny odstawialy w 34 a jeszcze przenosily bo szyjka tak sie przyzwyczaila ze nie chciala puscic :) mam nadzieje ze moja tez sie uspokoi po odstawieniu leku hihi :)

Dziewczyny czy któraś z was miała bardzo male plamienie krwi w 29-30tyg?Ja wsztalam dzisiaj rano i na bieliźnie trzy krople krwi wystraszylam się bardzo ale jak sikalam i się podtarlam to ani grama krwi.Przypomne ze mam szew założony.Od razu chcialam skontaktować się z moim lekarzem ale na razie nie oddzwania.

Dzwonił lekarz i kazał leżeć,chyba ze pojawia się skurcze to od razu dzwonić do niego a jak nie ma skorczy i nic nie boli to spokojnie,w pon mam u niego wizytę i zobaczymy co i jak ze szwem.

Anna to może być z szewka? Ja znowu mam szczypanie. Biorę nystatyne i nic nie pomaga. Byłam w pn u lekarza i chyba znowu będę musiała dzwonic

Anna to może być z szewka? Ja znowu mam szczypanie. Biorę nystatyne i nic nie pomaga. Byłam w pn u lekarza i chyba znowu będę musiała dzwonic
Może i tak bo ta nitka może trochę szyjkę podrazniac ale dziwne ze jak się podcieram to ani deka krwi i nic mnie nie boli,żadnych skórczy nic.To może lepiej zadzwon i zapytaj dlaczego tak jest.

reklama
Dziewczyny czy któraś z was miała bardzo male plamienie krwi w 29-30tyg?Ja wsztalam dzisiaj rano i na bieliźnie trzy krople krwi wystraszylam się bardzo ale jak sikalam i się podtarlam to ani grama krwi.Przypomne ze mam szew założony.Od razu chcialam skontaktować się z moim lekarzem ale na razie nie oddzwania.
W poprzedniej ciąży miałam krwawienie przy rozwarciu , fakt że wtedy nie miałam szewka.
Ale może warto to sprawdzić na IP?

Do góry