reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To na pewno pomyłka. Będzie dobrze.
5 lat temu też przeżyłam ogromny stres. Tata trafił do szpitala z podejrzeniem nowotworu płuca. Tata wysportowany, nie palący. To było straszne. Na szczęście okazało się to mykoplastyczne zapalenie płuc. Ale przez cały pobyt w szpitalu nie mogłam go nawet zobaczyć.
Głowa do góry. Musisz myśleć o mieszczancu Twojego brzuszka.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Justyna z tym badaniem to pewnie pomyłka, takie pomyłki i większe nawet niestety się zdarzają, wiem cos o tym.
A za twojego tatę trzymam kciuki, oby wszystko dobrze sie skończyło! Moja mama miesiąc temu wyladowala na IP z bardzo wysokim ciśnieniem, na szczęście po kilku dniach sie trochę uspokoiło.
Staraj się na spokojnie do tego podchodzić, myśl tez o dziecku. Będzie dobrze :)

Justyna wszystko bedzie dobrze. Czasami moze sie zdarzyc pomylka. Wiadomo w ciąży o każde odchylenie sie boimy.
Z tatą będzie dobrze, zrobia badania i ustawia odpowiednie leczenie. Wiem,ze ciezko ale trzeba myslec pozytywnie.

A ja dzis mam mega wk......wa na męża [emoji49]

xnw4krnt83prf1c3.png

No ja właśnie w ciąży jestem bardziej wyrozumiala i mniej wybuchowa [emoji4]. Ale cierpliwość sie kończy [emoji4]

xnw4krnt83prf1c3.png

Justyna, ja tez mam nadzieje,ze to pomylka. Takie rzrczy sie zdarzaja. Ja kiedys bardzo szybko schudlam (stres, 1 rok studiow, akademik, itp) i mialam badane hormony tarczycy. Wynik wyszedl tak zly, ze pielegniarka w laboratorium mnie nastraszyla, na szybko do lekarza, tam od razu leki na serce, bo przy takim wyniki to jakis przelom, czy cos tam grozi i moze cos sie z sercem stac. Ja miewam cisnienie 80/50 a tamte je obnizaly. Chodzilam po scianach, spalam na wykladach... Badania powtorzone w 2 innych laboratoriach i sie okazalo,ze zostal zle postawiony przecinek, chyba o 2 miejsca, wiec wynik byl 100x bledny! Na szczescie to trwalo tylko kilka dni i nie bylam jeszcze w ciazy. Sprawy nie drazylam, ciekawe, czy blad czlowieka czy maszyny.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ciąży jestem bardzo upierdliwa. A dodatkowo lezac maz jest na kazde zawolanie. Przyniesc kakao,zalozyc skatpwtki,otwotzyc okno,zamknac okno,podac jedzonko i takie tam he he czasem on tez wybucha a ja wtedy jestem jak osa zawzieta i klotliwa. Ale wszystko minie (mam nadzieje) jak dzieci troche podrosna

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry