reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To na pewno pomyłka. Będzie dobrze.
5 lat temu też przeżyłam ogromny stres. Tata trafił do szpitala z podejrzeniem nowotworu płuca. Tata wysportowany, nie palący. To było straszne. Na szczęście okazało się to mykoplastyczne zapalenie płuc. Ale przez cały pobyt w szpitalu nie mogłam go nawet zobaczyć.
Głowa do góry. Musisz myśleć o mieszczancu Twojego brzuszka.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Justyna z tym badaniem to pewnie pomyłka, takie pomyłki i większe nawet niestety się zdarzają, wiem cos o tym.
A za twojego tatę trzymam kciuki, oby wszystko dobrze sie skończyło! Moja mama miesiąc temu wyladowala na IP z bardzo wysokim ciśnieniem, na szczęście po kilku dniach sie trochę uspokoiło.
Staraj się na spokojnie do tego podchodzić, myśl tez o dziecku. Będzie dobrze :)

Justyna wszystko bedzie dobrze. Czasami moze sie zdarzyc pomylka. Wiadomo w ciąży o każde odchylenie sie boimy.
Z tatą będzie dobrze, zrobia badania i ustawia odpowiednie leczenie. Wiem,ze ciezko ale trzeba myslec pozytywnie.

A ja dzis mam mega wk......wa na męża [emoji49]

xnw4krnt83prf1c3.png

No ja właśnie w ciąży jestem bardziej wyrozumiala i mniej wybuchowa [emoji4]. Ale cierpliwość sie kończy [emoji4]

xnw4krnt83prf1c3.png

Justyna, ja tez mam nadzieje,ze to pomylka. Takie rzrczy sie zdarzaja. Ja kiedys bardzo szybko schudlam (stres, 1 rok studiow, akademik, itp) i mialam badane hormony tarczycy. Wynik wyszedl tak zly, ze pielegniarka w laboratorium mnie nastraszyla, na szybko do lekarza, tam od razu leki na serce, bo przy takim wyniki to jakis przelom, czy cos tam grozi i moze cos sie z sercem stac. Ja miewam cisnienie 80/50 a tamte je obnizaly. Chodzilam po scianach, spalam na wykladach... Badania powtorzone w 2 innych laboratoriach i sie okazalo,ze zostal zle postawiony przecinek, chyba o 2 miejsca, wiec wynik byl 100x bledny! Na szczescie to trwalo tylko kilka dni i nie bylam jeszcze w ciazy. Sprawy nie drazylam, ciekawe, czy blad czlowieka czy maszyny.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ciąży jestem bardzo upierdliwa. A dodatkowo lezac maz jest na kazde zawolanie. Przyniesc kakao,zalozyc skatpwtki,otwotzyc okno,zamknac okno,podac jedzonko i takie tam he he czasem on tez wybucha a ja wtedy jestem jak osa zawzieta i klotliwa. Ale wszystko minie (mam nadzieje) jak dzieci troche podrosna

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry