reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Janusia na świecie od 00.30 .wszystko działo się tak szybko...Miałam cesarke i leże w Goleniowie. Malutka przewiezili karetka do Szczecina. Miala niewydolnosc oddechowa i niedokrwistosc i obnizone napiecie miesniowe.Jak będę gotowa napisze więcej. Na razie serca mi pęka ze widziałam ja tylko minute.

Witam się z rana. Kolejny cały dzień do przetrwania....
Noc słaba, strasznie mnie brzuch bolał, kilka pobudek na siku standardowo.
W pokoju nowe kolezanki, same dziwne przypadki. Az ciężko uwierzyć.
Może uda mi się dziś książkę poczytać, do tej pory zupełnie nie miałam ochoty. Szybciej by mi czas minął.
No nic zaraz ohydne śniadanko szpitalne;)

Agata, ale wiadomość z rana !
Na początek Gratulacje!!!!
Na pewno wszystko będzie dobrze z mała, jest pod dobra opieka i szybko dojdzie do siebie:)
Zaciskam mocno kciuki za nią :)
Trzymaj się kochana :)

Janusia na świecie od 00.30 .wszystko działo się tak szybko...Miałam cesarke i leże w Goleniowie. Malutka przewiezili karetka do Szczecina. Miala niewydolnosc oddechowa i niedokrwistosc i obnizone napiecie miesniowe.Jak będę gotowa napisze więcej. Na razie serca mi pęka ze widziałam ja tylko minute.
Oj Kochana, trzymaj się dzielnie. Wszystko będzie dobrze, nie martw się. Moje gratulacje :-)

reklama
Gratulacje i głowa do góry będzie dobrze, nie martw się. Wiem jakie to trudne kiedy nie możesz być od razu z córcia bo ja zabierają. Ale to dla jej dobra.
Trzymaj się kochana

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry