Justyna33.84
Fanka BB :)
Podobno nawet 2dni przed moga byc rewolucje zoladkowe bo organizm sam sie oczyszcza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Kochana, trzymaj się dzielnie. Wszystko będzie dobrze, nie martw się. Moje gratulacje :-)Janusia na świecie od 00.30 .wszystko działo się tak szybko...Miałam cesarke i leże w Goleniowie. Malutka przewiezili karetka do Szczecina. Miala niewydolnosc oddechowa i niedokrwistosc i obnizone napiecie miesniowe.Jak będę gotowa napisze więcej. Na razie serca mi pęka ze widziałam ja tylko minute.
Gratulacje i głowa do góry będzie dobrze, nie martw się. Wiem jakie to trudne kiedy nie możesz być od razu z córcia bo ja zabierają. Ale to dla jej dobra.Janusia na świecie od 00.30 .wszystko działo się tak szybko...Miałam cesarke i leże w Goleniowie. Malutka przewiezili karetka do Szczecina. Miala niewydolnosc oddechowa i niedokrwistosc i obnizone napiecie miesniowe.Jak będę gotowa napisze więcej. Na razie serca mi pęka ze widziałam ja tylko minute.