marcysia_mati
Fanka BB :)
Kathleen. Juz jest naprawdę super. Każdy kolejny dzień to sukces!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Góry świętokrzyskie. Dom po dziadkach. Taty rejony.Ślicznie!
Wszystko będzie dobrze. Juz tyle przeszłas. Wiem że zdecydowanie lepiej w domu ale tu jesteś pod opieką lekarzy i za wczesnie nie pozwolą małej wyjść.Kathleen, super
Ja mam niestety skurcze wiec pewnie znów z pompa skończę. Teraz czekam na usg i zobaczymy co dalej. Plus taki, ze wreszcie nogi ogoliłam z tej okazji ale meczy mnie już ta cała sytuacja, ten szpital, stres ciągły i ciągła niewiadoma co dalej... a u mnie dopiero 31 tydzień i 1 dzień ... jeśli mnie tu zostawia na weekend to się porycze...
Kathleen, super
Ja mam niestety skurcze wiec pewnie znów z pompa skończę. Teraz czekam na usg i zobaczymy co dalej. Plus taki, ze wreszcie nogi ogoliłam z tej okazji ale meczy mnie już ta cała sytuacja, ten szpital, stres ciągły i ciągła niewiadoma co dalej... a u mnie dopiero 31 tydzień i 1 dzień ... jeśli mnie tu zostawia na weekend to się porycze...
Góry świętokrzyskie. Dom po dziadkach. Taty rejony.
A to jeszcze stary kaflowy piec
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolo Ostrowca św. Pół godz. Na Sw. Krzyz, do Bałtowa, Św Katarzyna.
Kathleen, Kindziorek
Wiem, ze w szpitalu bezpieczniej ale jak pomyśle, ze miałabym tu miesiąc być to mi się słabo robi. Jeszcze tydzień nie minął, a ja już mam dość.
Strasznie wolno dni lecą w tym szpitalu. Nic się nie dzieje, do tego wkurzają mnie ci odwiedzający! Jeden gość przychodzi o 9 rano i wychodzi dopiero o 19 czy nawet 20, a mnie cholera bierze bo nie dość ze cały czas gada to jeszcze śmierdzi
Kathleen ja jestem pełna podziwu dla Ciebie, ze tyle Wytrzymałas! Naprawdę nie wiem jak dałaś rade...