reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Kathleen, super:)
Ja mam niestety skurcze wiec pewnie znów z pompa skończę. Teraz czekam na usg i zobaczymy co dalej. Plus taki, ze wreszcie nogi ogoliłam z tej okazji;) ale meczy mnie już ta cała sytuacja, ten szpital, stres ciągły i ciągła niewiadoma co dalej... a u mnie dopiero 31 tydzień i 1 dzień ... jeśli mnie tu zostawia na weekend to się porycze...

Góry świętokrzyskie. Dom po dziadkach. Taty rejony.
A to jeszcze stary kaflowy piec
1493884540-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam niestety skurcze wiec pewnie znów z pompa skończę. Teraz czekam na usg i zobaczymy co dalej. Plus taki, ze wreszcie nogi ogoliłam z tej okazji;) ale meczy mnie już ta cała sytuacja, ten szpital, stres ciągły i ciągła niewiadoma co dalej... a u mnie dopiero 31 tydzień i 1 dzień ... jeśli mnie tu zostawia na weekend to się porycze...
Wszystko będzie dobrze. Juz tyle przeszłas. Wiem że zdecydowanie lepiej w domu ale tu jesteś pod opieką lekarzy i za wczesnie nie pozwolą małej wyjść.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, uważam ze dobrze ze leżysz! Wychodząc z szpitala narażasz siebie i maluszka na niebezpieczeństwo, może nie widzisz tego ale ta opcja jest lepsza i bezpieczniejsza.

Jak masz skurcze to reagują od razu i mogą wyciszyć, a jakbyś w domu leżała to zanim byś sue zebrała, dojechała, przyjęli Cię to akcja porodowa mogłaby się już rozwinąć i może by nie wyciszyli ... a jak sama mówisz to dopiero 31,1 jednak troszkę za wcześnie.

Kochana zaciskaj zeby i lez ja już 2miesiace leżę w szpitalu i tez marze by za 2-3 tyg mnie rozpakowali. Ale nawet nie myśle wychodzić stad; po co Ci stres i problemy na całe życie?? To wszystko kwestia naszego nastawienia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen, Kindziorek
Wiem, ze w szpitalu bezpieczniej ale jak pomyśle, ze miałabym tu miesiąc być to mi się słabo robi. Jeszcze tydzień nie minął, a ja już mam dość.
Strasznie wolno dni lecą w tym szpitalu. Nic się nie dzieje, do tego wkurzają mnie ci odwiedzający! Jeden gość przychodzi o 9 rano i wychodzi dopiero o 19 czy nawet 20, a mnie cholera bierze bo nie dość ze cały czas gada to jeszcze śmierdzi:wściekła/y:
Kathleen ja jestem pełna podziwu dla Ciebie, ze tyle Wytrzymałas! Naprawdę nie wiem jak dałaś rade...

reklama
Kathleen, Kindziorek
Wiem, ze w szpitalu bezpieczniej ale jak pomyśle, ze miałabym tu miesiąc być to mi się słabo robi. Jeszcze tydzień nie minął, a ja już mam dość.
Strasznie wolno dni lecą w tym szpitalu. Nic się nie dzieje, do tego wkurzają mnie ci odwiedzający! Jeden gość przychodzi o 9 rano i wychodzi dopiero o 19 czy nawet 20, a mnie cholera bierze bo nie dość ze cały czas gada to jeszcze śmierdzi:wściekła/y:
Kathleen ja jestem pełna podziwu dla Ciebie, ze tyle Wytrzymałas! Naprawdę nie wiem jak dałaś rade...

Fakt odwiedziny są najbardziej wkurzające ... powinnien być limit 1-2h max odwiedzin ;)

Dasz radę i Ty zmień tylko nastawienie pomysł o bezpieczeństwie i hardcorowym przypadku ze mogłabyś z domu nie zdążyć dojechać ... sorry ale na mnie to działało myśl ze mogę stracić tego malucha od razu stawiała do pionu

Jesteś silna babka! Dasz radę! Ja tez wczoraj miałam zjazd i marudziłam ze wkurza mnie to leżenie ze mam dość itp ze już nie chce itp z

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry