reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzień dobry. Mam nadzieję, że będzie lepszy niż noc. Płakać mi się chce bo tak już mnie wszystko rwie na dole a mała ciśnie na pęcherz. Wstawalam co godzinę do toalety i nie mogłam wstać ani usiąść ani się później ułożyć. Jestem wymęczona na maxa :( mam nadzieje ze u Was lepsza noc..

Agata. No u Ciebie to już koncowrvzka, czyli najbardziej męczący okres ciąży. Ja tez tak się czułam z pierwszym dzieckiem. Duszności, parcie na pecherz, wszystko obolałe. Więc Cie rozumiem. Moj malutki dzisiaj nisko siedzi i aż boję się jego ruchów, będę go rękoma wypuvhala na górę. W nocy była burza, więc dobrze mi się spało. Uwielbiam burze. Dzisiaj pochmurno więc nie posiedzę na balkonie. Szkoda

Dzień dobry. Ja spałam dobrze ale za to miałam durny sen. Otóż śniło mi się, że zaczęłam krwawić, coś jakby czop zaczął odchodzić a to dopiero 25tydz. ogólnie łapie doła za dołem. W tej ciąży byłam 4 razy W szpitalu i ciągle słyszałam, różnie może być, trzeba być przygotowanym na najgorsze

Ostatnia edycja:
Dzien dobry i ja, deszcz padal w nocy bardzo. Pogoda pod psem. Ja w nocy budzilam sie kilka razy bo czulam boxy od synka. Mnie tez kazdy gnat boli a jestem w 36tyg.ciazy.
Dzis mam wizyte u innego gin o 17.20 mam nadzieje ze zrobi mi posiew. Mam do niego mase pyt.zapisanych na karteczce. Niestety nie podejrzy malego bo nie ma aparatu do usg, a ciagle mysle w jakiej to moj bokser jest pozycji?
Milego dnia kobitki ☺

Dzień dobry z zalanej deszczem Warszawy ...
Okropnie za oknem. Noc miałam słaba, obudziły mnie skurcze, może nie jakies straszne ale były. Teraz na Ktg tez kilka wyszło, nam nadzieje, ze nie dadzą mi pompy znów.
Mam tez dziwny objaw w miejscu, w które dostałam zastrzyk ze sterydu- nie mam tam wcale czucia na skórze i czasem przechodzi jakby prąd. Ciekawe czy to minie kiedyś...

Ehhhh od rana mam słaby humor...chyba za długo tu jestem, jutro tydzień minie. A planowałam szpital dopiero 10 maja...

Hej wszystkim. U mnie w nocy lało i trochę grzmiało ale teraz ciepło i się wypogadza. No wczoraj byliśmy na wycieczce i polecam Sabat Krajno. Tak to jeździli beze mnie ale wczoraj się udało.
Agata moze byłaś rok temu.... [emoji6]
Aga u mnie przy drugim zastrzyku jak miałam podawany to łapało nnie drętwienie i miałam to co Ty przez caly dzień. Ale przeszło więc u Ciebie też przejdzie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

1493881772-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, również witam się z zalanej Warszawy.

U mnie dziś noc z serii Tragedia - młody tak leżał nisko ze az myślałam ze zaczął wychodzić i czułam go w pochwie - coś okropnego ... u mnie dziś na obchodzie wskazali ze już prawie 34tc normalnie duuumaaaa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry