reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Aga super ze synek zadowolony. Przyjedzie pozytywnie naladowany i bedzie Wam opowiadal :-) :). Wspolczuje Ci, ze tyle lezysz i podziwiam Cie z calego serca. Juz z gorkici i Ciebie. Pamietam jak maz mi mowil "dasz rade 2 tyg.polezysz i wszystko wroci do normy". Niestety nie wrocilo, ale bede lezec, aby do czerwca wytrwac bo juz naprawde niewiele zostalo.
Figowa bedzie dobrze.
Wlasnie patrzylam na pogode i ma byc od wtorku cieplo. Oby, bo grilla na pewno zrobi maz. Musze sie go najesc przed porodem bo niestety po nie bedzie mi dane go jedc. Zostanie tylko zapach :frown:

Ale ja bym takiego grilla teraz zjadla. Pewnie bym mnie pozniej jelita i zgaga ukaraly ;-) po ppprzednim porodzie z lekkim lękiem zjadlam na pierwszym grilu kielbase i powiem wam,ze cora mi tak swietnie spala po moim mleku wtedy ;-) ale mieso bylo na prawde dobrej jakosci i nie spalone.
Aga, widze, ze wszystkie tu trzymalysmy kciuki za wycieczke Twojego syna. Chcialam Ci powiedziec,ze taki maly gentleman, ktory broni slabszych zasluguje na te chwile radosci. W dzisiejszych czasach taka postawa rzadko sie zdarza.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna daj znać po porodzie i życzę szybkiego rozwiązania [emoji3]

Aga synuś wróć to przywiezie dużo pozytywnej energii i radości to na pewno Ci się udzieli. Podziwiam Cię za to leżenie.

U mnie też dziś okropnie leje, pogoda koszmarna. Czekam chociaż na odrobinę słońca.

Inis a jak USG połówkowe?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki nic nie mówcie o grillu, ja chociaż chciałabym go czuć :) aż mi slinka cieknie. Ja mam noc nieprzespana bo mój dwulatek w nocy się obudził i nie chciał spać. Skakal po mnie, a jak już w końcu uznał to mój synulek w brzuszku zaczął skakać i nie mogłam usunąć... Czekamy na słoneczko oby szybko do nas zawitalo

Grill byłby super ale do grilla najlepsze jest piwo a tu psikus. Kurcze znów czeka mnie tak długi okres bez alkoholu czy mały się troszkę zlituje [emoji3] W ciąży z córcią i po nie piłam alkoholu 3,5 roku. Na szczęście teraz jest jakiś wybór piw bezalkoholowych bo 5 lat temu nie było prawie nic.

reklama
Też wszystko dobrze. Lekarz już wcześniej mówił, że facet ale dopiero teraz zobaczyłam siusiaka [emoji4]

To powiedz mi lepiej jakie imiona bierzecie pod uwagę, bo u nas to temat na czasie a pomysły coraz glupsze [emoji23]
Córka u Ciebie jak ma na imię? Bo ja też chcę dopasować, żeby były z "jednej bajki", a nie że córka będzie Weronika a syn Dżulian [emoji1] wiecie o co mi chodzi [emoji14]

Do góry