reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Marcysia, jakbym o sobie czytała :)
Czasem mam zryw, ze będę o siebie dbać i kupuje jakiś balsam na cellulit, zwykle po kilku dniach zapominam o jego istnieniu;) a ile suplementów wywalilam to nie zliczę... to samo z ćwiczeniem, czasem przez kilka dni ćwiczę np. z chodakowska i mi zapał mija ;) zakupiłam tez buty do biegania i od dawna stoją w szafie... chyba jestem skazana na cellulit:szok:

Lekarka tez mi powiedziala, ze to nie przez tarczyce mialam wyzsze cisnienie. Ogolnie to wszystko w porzadku. Mam brac leki do porodu, a potem po miesiacu przyjsc na kontrole. Mam nadzieje, ze choroba po ciazy minie, ale tego sie nie da przewidziec.
Mialam tez zmierzone cisnienie i wyszlo 120/80 :)
Moze przez ta pogode przez ostatnie 2 dni mialam wyzsze

Ja mam zamiar duuuuużo spacerować i wrócić na zumbe bo to był taki czas dla mnie i lubiłam bardzo te zajęcia. Na prawdę nie mam pojęcia jak zrezygnować ze slodyczy i chyba nawet nie mam zamiaru. Zobaczymy jak to będzie.
Fajnie @Justyna_maj2017 ze wszystko w porządku.
@Justyna33.84 o proszku żadnym nie słyszałam. Wiem tylko, że luteina utwardza szyjkę.

reklama
Dziewczyny ja jestem już po tej drugiej konsultacji i rzeczywiscie mam dzieciaka o ponad dwa tygodnie większego;-) ale mieści sie w siatkach, co prawda jest troszke bardziej w strone górnej granicy ale jest ok. Powiedział ze lepiej ze wiekszy niz bylby za maly. No i przy okazji tez pytal jak bym chciala rodzic i kolejny lekarz ktory twierdzi ze trzeba poczekać jak sytuacja sie rozwinie bo nie wiadomo jak w moim przypadku z czynnoscia skurczowa macicy. I co mnie troszke zmartwiło ze glowka jest bardzo nisko. W sumie to od poczatku jest nisko. Mam nadzieje że nie za nisko i ze wytrzyma te kilka tygodni... A wy macie dobrze, takie slodkosci wam dostarczaja;-)

Do góry