reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Kathleen006 oj to Ci wspolczuje :( pewnie u Ciebie objawy sie nasilaja jak tak dlugo juz lezysz plackiem. Tak jak kiedys pisalam to powtorze: jestes wielka i Cie podziwiam! Ja bym chyba nie wytrzymala

Oj tam powiem Ci ze się tego nie pamieta ale marze by się w 36 rozpakować ,.. i ani dnia dłużej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :) na Slasku tez pieknie slonko swieci :)

Wybieram sie zaraz na pobranie krwi. Mam wrazenie, ze powinnam zostac honorowym krwiodawca, bo tyle mi tej krwi juz pobrali. Co 2 tygodnie badanie ;)

I ja was witam, też ze słonkiem dzisiaj;) u mnie nocka bez większych problemów nawet udało mi się prawie całą przespać. W tym tygodniu czekam jeszcze na dwie przesyłki- jedna z apteki a druga z ciuszkami. I tak myślę że już wszystko popiorę i będę mieć już spokój.
Kurcze mowiłam o tym lekarzowi ale stwierdził że w moim przypadku to możliwe, ale po nocy mam dość napięty brzuch. Nie tak twardy jak przy skurczu ale napiety. Jak wstanę na chwilkę i znow sie poloze to robi sie miękki. Chyba już nawet organizm sie buntuje na to lezenie...

Ja dzisiaj tez wizyta o 16 [emoji4]
Pamiętam [emoji4]
Ja mam na 20 ale pewnie wejde po 21 więc będę już padnięta. No i potem prawie godzina w aucie, żeby wrócić - już mi się chce spać na samą myśl [emoji6]

Justyna - to często masz badania, u nas robią co 6 tygodni. Co druga wizyta jest z wynikami.

Dzien dobry, Warszawka i okolice witamy sie z pieknym slonkiem. Oj dzis lezak grany. Zamowilam wczoraj na allegro legginsy i mam nadzieje, ze przed swietami dojda, bo jak nieto Huston we have a problem-big problem :-D
Noc spokojna o 5.09 grane bylo wc i potem chwila rozciagania w brzuszku ale usnelam mimo to.
Dziewczynki schudlam 0,2kg i juz sie zaczynam martwic. Naprawde jem wiecej niz do tej pory a tu prosze. Gdybym nie byla w ciazy to pewnie bylam szczesliwa bo mam swira na pkt swojej wagi, ale nie teraz. Czy to normalne ze moglam schudnac?
Kathleen ja Ciebie tez podziwiam-jestes mega wielka!

Dzien dobry, Warszawka i okolice witamy sie z pieknym slonkiem. Oj dzis lezak grany. Zamowilam wczoraj na allegro legginsy i mam nadzieje, ze przed swietami dojda, bo jak nieto Huston we have a problem-big problem :-D
Noc spokojna o 5.09 grane bylo wc i potem chwila rozciagania w brzuszku ale usnelam mimo to.
Dziewczynki schudlam 0,2kg i juz sie zaczynam martwic. Naprawde jem wiecej niz do tej pory a tu prosze. Gdybym nie byla w ciazy to pewnie bylam szczesliwa bo mam swira na pkt swojej wagi, ale nie teraz. Czy to normalne ze moglam schudnac?
Kathleen ja Ciebie tez podziwiam-jestes mega wielka!
Oczywiscie ze mozesz chudnac. Zalezy duzo od wagi startowej. Ile masz wzrostu i ile kg ? I jak do tej pory wyglada waga w ciazy ?

Witam i ja ze słonecznej Warszawy :) Kolejny tydzień rozpoczęty :) Moja noc całkiem znośna, bez skurczy.
Ja mam badania krwi co miesiąc, zawsze przed wizyta, a wizyty tez co miesiąc (te z pakietu). Teraz idę w ten piątek. Mam już rękę jak narkoman bo tylko z jednej mi pobierają zawsze, na drugiej nie mam żył odpowiednich.

Inis, Madzien, trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty! Dajcie znać jak było.

reklama
Do góry