reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Agula nic cie nie przerośnie, to samo wszystko przychodzi. Jak trzeba to się działa i już. Mnie tez zaskoczyła ciąża, bardziej ta pierwsza bo kompletnie nie planowałam a nawet myślałam, ze nigdy dzieci nie będę mieć bo się nie nadaje;) nadal tak z reszta mysle, ze się nie nadaje, a mam drugie w drodze i to tez mnie zreszta mocno zaskoczyło. Sadzilam, ze już nie mogę zajść w ciąże bo miałam różne problemy i tak mi lekarze sugerowali. Na to chyba nigdy nie ma dobrego momentu:) ale jak się zdarzy to jakimś cudem po prostu wiemy co robić:)

Aga czyli jest więcej takich jak ja ;) wiesz ja gdzieś tam podświadomie chcialam dziecko, ale więcej mialam argumentów przeciw, ze sie wlasnie nie nadaje, ze zycie mi sie tak powywraca, ze wolność mi to odbierze. Teraz na prawdę sie cieszę, moj maz będzie mi bardzo pomagał, nawet na.pol bierzemy macierzyński, jeśli wszystko sie poukłada i Młody będzie zdrowy. On chcial zawsze dziecko i teraz tez chce w tym wszystkim uczestniczyć, a ja nie zamierzam mu tego udaremniać ;)

Dzieki dziewczyny, Wasze rady sa bardzo cenne ;) i milo, ze wspieracie panikujaca babe :) zmotywowałyście mnie i dzis zamawiam otulacz i resztę gratow. Buziaki dla Was!

@agulaa1 u Ciebie to już tuż tuż i normalne ze czujesz lekki stres, ja mam młodsza ciąże a już mam sny typu ze mi się tylko wydawało ze w ciąży jestem itp

Ps. Ja dziś tez zamówiłam Tulika :) miałam pecha i woombie które mi się podobało jest niedostępne :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@agulaa1 u Ciebie to już tuż tuż i normalne ze czujesz lekki stres, ja mam młodsza ciąże a już mam sny typu ze mi się tylko wydawało ze w ciąży jestem itp

Ps. Ja dziś tez zamówiłam Tulika :) miałam pecha i woombie które mi się podobało jest niedostępne :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen powiem Ci, ze teraz jakos tak zleciało, dzis mam 33.6, jutro zaczynam 35 tc! Kiedy to sie stało? Pamiętam jak tu dołączyłam taka załamana, ze sie nie uda i wszystkie mnie pocieszały, ze po 30 tc to juz leci, a ja myślałam, ze w życiu to nie nastapi... Jestem ciekawa jak @Nygusek , bo sie nic nie odzywa...

Ja jestem, jestem, podczytuje was :) u mnie nic się nie wydarzyło narazie. Dzisiaj 35.1, czuje mała coraz niżej, a jutro pewnie mnie zbadają przed weekendem i się okaże, czy coś idzie do przodu. Narazie sobie leżakujemy :)

reklama
Do góry