marcysia_mati
Fanka BB :)
Ja juz zamawiam partiami kosmetyki do szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zamawialas z jakiegoś konkretnego sklepu? Bo warto miec namiar, tak jak ten sklep ze zdrowa zywnoscia kolezanki, ktorego adres juz mam w zakladkach zapisany i na pewno skorzystam ;-)Ja juz zamawiam partiami kosmetyki do szpitala
Kathleen. Mnie tez młoda kopie nisko, często wlasnie w szyjkę i to boli. Czasem tez kopie w dole z tylu, jakby w odbyt. Tez nie lubię tego uczucia jak ona jest rak nisko. Ale zdarzają się dni, ze kopie koło pępka i wtedy jest ok, nic nie boli. A może te twoje bóle w kroczu to od tego pessaara? W końcu to ciało obce i na pewno uciska i na szyjkę o na ścianki pochwy, może uciska jakiś nerw i promieniuje...o której masz wizytę dziś? Daj koniecznie znak potem jak było i czego się dowiedziałaś.
Ja zamawiam z e-farmacja.com. Zawsze dostaje produkty z dlugim terminem ważności. No i jest tanio, ale nie maja niestety wszystkiego czego potrzebujęA zamawialas z jakiegoś konkretnego sklepu? Bo warto miec namiar, tak jak ten sklep ze zdrowa zywnoscia kolezanki, ktorego adres juz mam w zakladkach zapisany i na pewno skorzystam ;-)