reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja juz zamawiam partiami kosmetyki do szpitala
1488803425-aaaaaa.jpeg

reklama
A ja jeszcze nic nie mam... Oprocz butelki ktora dostalam w gratisie z dwoma opakowaniami femibionu;-) poki co wczoraj zrobilam pomiar sypialni zeby zaplanowac gdzie zmiescic lozeczko;-) nawet zrobilam sobie rzut pokoju w odpowiedniej skali i meble w tej samej skali ale zeby miec mniej rysowania to z mebli zrobilam sobie wycinanke i tak przedstawialam na papierze;-) lepiej sobie przymierzyc jak pozniej chlopa ganiac z meblami po pokoju. A u mnie pierwsze dziecko wiec nie mam KOMPLETNIE nic. Nie kupuje za wczesnie zeby nie zapeszyc... Chociaz nie powiem, większość rzeczy typu wozek, posciel lozeczko, butelki, laktator mam upatrzone, wiec jak przyjdzie czas to kurier bedzie u mnie codziennie:p

Kathleen. Mnie tez młoda kopie nisko, często wlasnie w szyjkę i to boli. Czasem tez kopie w dole z tylu, jakby w odbyt. Tez nie lubię tego uczucia jak ona jest rak nisko. Ale zdarzają się dni, ze kopie koło pępka i wtedy jest ok, nic nie boli. A może te twoje bóle w kroczu to od tego pessaara? W końcu to ciało obce i na pewno uciska i na szyjkę o na ścianki pochwy, może uciska jakiś nerw i promieniuje...o której masz wizytę dziś? Daj koniecznie znak potem jak było i czego się dowiedziałaś.

Dziewczyny tak mnie krocze boli nie jestem w stanie chodzić nie jestem w stanie sie ruszyć o 16.20 ide do mojej gin a 16 marca dopiero druga konsultacje prof ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A zamawialas z jakiegoś konkretnego sklepu? Bo warto miec namiar, tak jak ten sklep ze zdrowa zywnoscia kolezanki, ktorego adres juz mam w zakladkach zapisany i na pewno skorzystam ;-)
Ja zamawiam z e-farmacja.com. Zawsze dostaje produkty z dlugim terminem ważności. No i jest tanio, ale nie maja niestety wszystkiego czego potrzebuję

Ja nic nie mam, nic nie kupuje, dla mnie to za wcześnie jeszcze. Nawet nie mam miejsca w pokoju na łóżeczko, muszę najpierw do dwóch pokoi meble na zamówienie zrobić i przy tym mini remont typu pomalować ściany. Nie wiem kiedy to wszystko ogarnę bo na razie przez mój stan fizyczny to nawet mi się nie chce myśleć o tym.

Kathleen biedaku, do wizyty na szczęście masz już blisko. Oby lekarz cos poradził na ten ból. Może spytaj go o ten pas ortopedyczny. A do 16 marca tez już niedaleko...

Ja na szczescie nic nie musze malowac tylko ogarnac, chociaz z tym w moim stanie tez problem. Ale dziewczyny jak tylko wszystko będzie dobrze to przeciez mamy swoich mężczyzn to oni tez nam pomoga. Moj obiecal mi ze bedzie okna myl;-)

reklama
Ja mam lozeczko i ubranka po synku, ktoremu kupilam wieksze lozko (tez musze urzadzic mu jego wlasny pokoj od podstaw). Ja czesc rzeczy chce juz miec, bo nie wiem kiedy trafie do szpitala. A na lezaco kupuje tylko online nie mam mozliwosci polazic po sklepach, a tak bym chciala :(

Do góry