reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kathleen biedaku, do wizyty na szczęście masz już blisko. Oby lekarz cos poradził na ten ból. Może spytaj go o ten pas ortopedyczny. A do 16 marca tez już niedaleko...

Jak to moja teściowa mówi to wszystko przez to ze w sypialni łóżko mamy nogami do drzwi ... słyszałyście o takim przesiądzie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kathleen współczuje bolu... A to dopiero ciaza, a przed nami jeszcze porod... Chociaz moze teraz to wszystko ci sie ladnie porozciaga i pozniej bedziesz miec lzej.

Ja mam lozeczko i ubranka po synku, ktoremu kupilam wieksze lozko (tez musze urzadzic mu jego wlasny pokoj od podstaw). Ja czesc rzeczy chce juz miec, bo nie wiem kiedy trafie do szpitala. A na lezaco kupuje tylko online nie mam mozliwosci polazic po sklepach, a tak bym chciala :(
Oj, nawet nie wiesz jak mnie tylek parzy zeby poogladac, pomacac te wszystkie rzeczy... Isc do sklepu z wozkami i sprobowac ktory bedzie najfajniejszy... A tak musze sie zadowolic zdjęciami i opisami produktow...

Kathleen Hahaha ubawiłam się naprawdę Dobra jest ta twoja teściowa :) ja nie nam łóżka nogami do drzwi i tez mam przerąbane...po prostu mamy pecha, ktoś go musi mieć i padło na nas. Ale będzie dobrze, zobaczysz! Ty już prawie dotrwałas do w miarę bezpiecznego terminu, jeszcze kilka tygodni i odetchniesz z ulga.

Kathleen Hahaha ubawiłam się naprawdę Dobra jest ta twoja teściowa :) ja nie nam łóżka nogami do drzwi i tez mam przerąbane...po prostu mamy pecha, ktoś go musi mieć i padło na nas. Ale będzie dobrze, zobaczysz! Ty już prawie dotrwałas do w miarę bezpiecznego terminu, jeszcze kilka tygodni i odetchniesz z ulga.

Weź mi nie mów... az się boje co to będzie jak się mały urodzi ;) bo łóżeczko małego planuje tez nogami do drzwi ustawić ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sprawdzalam za pomocą obraczki kogo mam w brzusiu i wyszlo ze dziewczynkę a usg potwierdziło chlopczyka he he he. Moja intuicja tez mnie zawiodla dwukrotnie bo czulam ze to dziewczynka a juz drugi raz chlopczyk

Kathleen myślę,ze sie rozciągasz, ale dobrze, ze dzis wizyta, może cos sie uda zaradzić. Daj znać.

Ja nie mam żadnych kosmetykow dla Małego. Ale kupie chyba na początek balsam i emulsje z emolium i masc do pupy. Mam chusteczki, szczotki, nożyczki itp. Co jeszcze na początek?

Dziewczyny czy apap na ten bol głowy mogę? Bo nie wyrobie...

Matcysia_mati ja tez od poczatku myslalam ze to dziewczynka z obraczki tez mi tak wyszlo nawet butelke wybralam rozowa a tu okazalo sie ze chlopiec i to przy pierszym przylozeniu glowicy na plenatarnych pokazal co tam ma;-)

Ja zupełnie nie wierze w przesady, horoskopy i inne siły nadprzyrodzone :) ale intuicje mam dobra i w pierwszej ciazy i teraz tez od początku wiedziałam jaka będzie płeć i od początku każdej ciazy tez wiedziałam jak te moje dzieci maja na imię:) nie wybierałam, nie zastanawiałam się, po prostu same te imiona przyszły...

reklama
Agulaa1
Ja apap bralam juz w czasie przeziebienia nie raz i w pierszej ciazy i w tej. Wiem tylko ze nie powinnas przekroczyć dawki 500 w ciagu dnia. Tj. Dwie normanle w odstepie czasu mozna przyjac. . Forte maja po 500 paracetamolu.

Do góry