@nina 07.06 dobrze, ze w szpitalu, będziesz spokojniejsza, podadza sterydy, poobserwują i do domku. Jeśli chodzi o skurcze, to 9 %, to na pewno nie skurcz, tylko zwykle czynności macicy
nam w szpitalu położne tłumaczyły, ze na ktg czynność skurczowa wystepuje, gdy te wartości szaleją, ja czasem mialam tam zapisy i 40% i wiecej,ale potem na zapisie ta linia prosta, wiec skurczów nie bylo.
@Nygusek ja z ta swoja szyjka, jak mnie przyjęli do szpitala, to usłyszałam, ze ona niw ma prawa sie zamknąć, po 2 dniach mnie zbadali i co? Zamknięta
smiac mi sie chciało, bo moja lekarka twierdziła tez, ze sie nie moze wydłużyć, a potem mnie bada i mowi, ona jest prawie cm dluzsza, jak to możliwe? Ja dzis 33 i 3
.
@Kathleen006 Ty nie zazdrość kochana, jeszcze sobie w szpitalu poleżysz
kurczę pamiętasz, jak jeszcze niedawno mówiłaś, ze chciałabyś ten 26 tc, a tu juz tuz tuz...
Nie pamiętam czy Ty miałaś podawane zastrzyki na płuca? Daj znać jak po dzisiejszej wizycie.
Ja mam jakiś ciezki okres, wróciły mi chyba mdlosci z 1 trymestru od dwóch dni, nic nie jem
do tego jakis mnie złapał dol i wszystko mnie przeraża i na kazda rzecz reaguje płaczem, moze to hormony? No i pobolewa brzuch i kluje dość mocno, a dzis jeszcze doszedł mi bol głowy, także taka maruda ze mnie
naczytałam sie o zatruciu ciążowym i juz sobie wkręcam. W piątek mam wizyte u swojej lekarki, dzis mialam pobieranie krwi w domu