marcysia_mati
Fanka BB :)
Ogólnie bez poduszki to sobie nie wyobrażam. Mi bardzo ulatwua spanie i lezenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może ja sobie tez U kupię zamiast C...już sama nie wiem, która lepsza
Ja z mojej poduchy, w kształcie C, specjalnie wysypywałam granulki, żeby była miejscami cieńsza, żeby móc sobie usypać i podłożyć jeden koniec pod brzuch, żeby nie zwisał w stronę materaca, bo wtedy bardziej boli. Bez tej poduchy to ja bym nie wytrzymała, przede wszystkim w szpitalu, bo tam mogłam leżeć tylko w jednej pozycji.
Agulaa, ale masz te większa poduszkę czy mniejsza? Bo widzę, ze są dwa rodzaje C. Ta dłuższa wydaje mi się lepsza bo później przyda się np do karmienia...
Kathleen, ja to nam ogólnie problem z leżeniem ma poduszce pod tylkiem Umiem tylko na plecach, a wtedy brzuch mi twardnieje...na boku i na poduszce jakoś mi nie wygodnie. Najczęściej leżę na płasko, czasem tylko z poduszka. A lezysz na boku i na poduszce?