marcysia_mati
Fanka BB :)
Mam koleżankę fryzjerke ktora pracowala do ósmego miesiaca. Farbowania, trwale etc. Ma zdrową piękną córeczkę. Choć ja jestem zdania ze wszystko z umiarem i rozsądkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam koleżankę fryzjerke ktora pracowala do ósmego miesiaca. Farbowania, trwale etc. Ma zdrową piękną córeczkę. Choć ja jestem zdania ze wszystko z umiarem i rozsądkiem
Mi fryzjerka normalnie nałożyła farbę i kolor jest taki jak zwykle. Nie mogłam już na siebie patrzeć z takimi odrostami, a u mnie jest duża różnica w kolorach i do tego zaczęłam bardzo wcześnie siwieć No ale teraz to z uwagi na mój stan to już pewnie szybko nie pójdę na farbę...
Kathleen a jak się dziś czujesz? Jak noc? Ja nawet spałam dobrze tym razem ale od 6 rano bolał mnie brzuch Tak jak na okres, a wcale nie był przy tym twardy. Musiałam 2 nospy zjeść i po jakimś czasie było lepiej. Sama juz nie wiem od czego ten ból, może tez te więzadła tez się rozciągają i tak to wtedy boli, ale u mnie nie ma w tym żadnej reguły, boli jak chce i kiedy chce, niezależnie od tego czy stoję czy leżę. Na pewno zauważyłam, ze jak się stresuje to nasilają mi się skurcze...