reklama
AgaBabajaga
Fanka BB :)
Z tego co wy piszecie to ja przytyłam już strasznie dużo bo dopiero 22 tc i 4 dni a na wadze z rana + 7 kg...za to mnie omijają rozstępy w pierwszej ciazy nie miałam i teraz tez się nie zanosi Pozostanę przy celulicie Anita, Damy radę - Strasznie fajnie czytać, ze dotrwalyscie do końca! Teraz już z górki
AgaBabajaga
Nygusek Ale super zdjecie Ciekawe co ona tam wystawiła
AgaBabajaga
Nina Ja mam podobne podejście do ciebie widze Przez ten stres od początku ciazy miałam naprawdę olbrzymie opory żeby komuś o ciazy mówić. Mamie powiedziałam w 13 tygodniu, a mój synek dowiedział się o siostrze w brzuchu jakoś jak byłam w 18 tygodniu. O porodzie w ogole nie mysle bo to dla mnie strasaaaszna abstrakcja jeszcze. Chciałabym być już w 26 tc tak jak ty To już naprawdę niezły wynik! Dziecko ma w razie czego szanse... a ja Na razie skreślam każdy skończony dzien
Kathleen006
U mnie cisza i spokój leki już odstawili, a brzuch spokojny jak nigdy. Jak jutro będzie tak samo, to idziemy do domu. A dzisiaj już 34 i 4 a mała próbuje wyjść, ale brzuchem ;p Zobacz załącznik 797710
Gratulacje!! Super
Ps brzuszek masz malutko ale kombinacje mała uprawia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Gratulacje!!! Super!!Ja też mam już donoszoną Mała nadal mała, ale trochę przybrała ostatnio na szpitalnym jedzeniu i widocznie po prostu taka jej uroda. Zdjęli mi pessar w czwartek i zobaczymy. Na razie mam tak samo jak Ty ani_anita - brzuch twardy prawie całą dobę...do tego 2 razy zlapal mnie bolesny skurcz trwający pól godziny...nie wiem o co chodzi, ale jak mnie wypisywali ze szpitala to się tym zupelnie nie przejęli wiec może to nic takiego. Kontroluje ruchy i zobaczymy
Kathleen006
Ale się rozpisałyście
Ja chciałam się pochwalić. Moja ciąża już donoszona Teraz już spokojnie czekam na godzinę 0.
I jeszcze trochę ponarzekam: mój brzuch jest ostatnio twardy jak kamień przynajmniej 15 godzin na dobę. Jak chodzę, jak siedzę, a najbardziej jak leżę, wtedy ból idzie w stronę krzyża, przez co nie mogę spać. Jak jeszcze młody kopie w ten ściśnięty mięsień, wrażenia są mocno nieprzyjemne. Chyba najlepiej mi na siedząco, i to na twardym krześle. Dziwne, bo leżenie i ciepło wcześniej pomagały rozluźnić brzuch, teraz nawet gorący prysznic pomaga na bardzo krótko... chyba oficjalnie przeprowadzę się do wanny pod strumień gorącej wody.
Mam nadzieję, że dzisiaj będziecie mieć dobry dzień!
Gratulacje!!! Jakiem czas szybko mija na tym forum ...
marcysia_mati
AgaBabajaga,
Nie przejmuj sie az tak bardzo wagą, ważne żebyś Ty sie dobrze czuła.
Nygusek, jaki malutki Twoj brzusio. Moj jest w 22 jak arbuz wielki
reklama
Kathleen006
AgaBabajaga,
Marcysia ja w 24 tc i tez jak arbuz
Podziel się: