reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Czes dziewczyny :) jak wam minął weekend? U mnie słońce wkrada się przez okno ;) dzisiaj zamawiam wózek w końcu, bo pewnie kilka tygodni trzeba będzie poczekać na niego :)
Jak tam szpitalne mamusie? I te już bliższe porodów?:)

Ja dziś wybieram się na pobieranie krwi, w środę wizyta i mam nadzieję, że szyjka się trzyma, bo muszę jeszcze przeżyć mały remont w domu w tym tygodniu.

Dziewczyny, czy lekarze zlecają Wam oznaczenie poziomu magnezu przy skurczach macicy? Zastanawiam się, czy tego nie zrobić, ale nie wiem, czy ma sens.

A ja się dziś dowiedziałam, że jak jutro założą mi pessar to mnie do domku wypuszczą :D już się cieszę :)

f2w3rjjgixtyrr97.png

Katierinka, gratuluje donoszonej ciazy, mam nadzieje, ze jutro pójdzie sprawnie ściąganie szwu.

Lubie poniedziałek, zaczyna sie nowy tydzień, córka idzie do przedszkola, wiec jest święty spokój ;)

Ja dziś wybieram się na pobieranie krwi, w środę wizyta i mam nadzieję, że szyjka się trzyma, bo muszę jeszcze przeżyć mały remont w domu w tym tygodniu.

Dziewczyny, czy lekarze zlecają Wam oznaczenie poziomu magnezu przy skurczach macicy? Zastanawiam się, czy tego nie zrobić, ale nie wiem, czy ma sens.
Ja raz robiłam sobie poziom magnezu. Byłam już w trakcie brania doustnie, wyszło, ze mam przy dolnej granicy normy, wiec już biorę na stałe :) więcej nie kontrolowałam
Aniu super, ze dali nadzieje :) oby tak dalej

Ania121986 to super wiadomość! :)
U mnie cisza, dziś jak spytałam lekarza czy są jakieś szanse na w miarę szybkie wyjście to powiedział że raczej tak. Tylko później rozmawia z p. Profesor i ona chyba nie będzie do tego taka przychylna... Aż strach jej spytać... Także nie wiem kiedy mnie puszczą :( ale tłumaczę sobie że to dla mojego i dzidzi dobra :)

Ania121986 to super wiadomość! :)
U mnie cisza, dziś jak spytałam lekarza czy są jakieś szanse na w miarę szybkie wyjście to powiedział że raczej tak. Tylko później rozmawia z p. Profesor i ona chyba nie będzie do tego taka przychylna... Aż strach jej spytać... Także nie wiem kiedy mnie puszczą :( ale tłumaczę sobie że to dla mojego i dzidzi dobra :)
A badali po weekendzie, jaka się ma sytuacja?:)

Cześć dziewczyny co u Was? Jak się czujecie?

Nie odzywlam się bo trochę w otchłań pracy w łóżku wpadłam Wiec po przerwie powracam, byłam u lekarza kontrolnie sprawdzić czy pessar dobrze leży, i wiecie co a tu się okazuje ze pomimo pessara i leżenia szyjka się skraca, a to dopiero 19 tc :( masakra ... ja już nie wiem chyba wszystko w rękach Boga...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry