reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jak masz jeszcze taka wcześniejsza ciąże to może da się leżeć z miednica do góry? Lekarz nic nie radził?

Nygusek, lekarz mówił by leżeć z pośladkami wyżej Wiec tak leżę i mam spory spadek, mimo to się skraca. tyle co w nocy na prosto śpię bo inaczej nie daje rady.

Ja nie wiem te skurcze to są takie dziwne jak delikatne i szybkie małe kopniaki ... miałyście cis takiego? Teraz to już nie wiem czy wogole z łóżka wstawać. Powiem Wam ze byłam optymistka ale dziś mi znowu skrzydła się lekko podcięły ...

LadyAga Ty do toalety tez nie wstawałas/wstajesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nygusek, lekarz mówił by leżeć z pośladkami wyżej Wiec tak leżę i mam spory spadek, mimo to się skraca. tyle co w nocy na prosto śpię bo inaczej nie daje rady.

Ja nie wiem te skurcze to są takie dziwne jak delikatne i szybkie małe kopniaki ... miałyście cis takiego? Teraz to już nie wiem czy wogole z łóżka wstawać. Powiem Wam ze byłam optymistka ale dziś mi znowu skrzydła się lekko podcięły ...

LadyAga Ty do toalety tez nie wstawałas/wstajesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety ja nie odczuwam czegoś takiego, u mnie jak jest skurcz, to konkretny i coraz mocniejsze się robią. A takto tylko napinanie brzucha przy zmianach pozycji mnie męczą...

reklama
Do góry