reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

magnio masz dwa różnie pokazujące suwaczki ;)
oby Ci przeszedł ten ból krocza, żebyś nie musiała iśc do szpitala...a powody tego bólu znasz?

reklama
Hmm, ja to powinnam na lipcówkach się udzielać, bo termin mam na 28.07. Na razie jednak tylko podczytuję ...
maqnio, kurka, nie dobrze, jeśli znowu wezmą Cię do szpitala. Nie daj się, łykaj grzecznie leki - oby było ok! Jak już leżeć, to przynajmniej we własnym domu.

mitaginka wiem wiem, własnie to jest dziwne bo jak w "dzidziusiowie" wpisuje date porodu to wyskakuje inaczej niz w "babyboom", musze cos pokombinowac. powodów bolu nie znam, rozmawiałam wczoraj przez tel. z ginem i nie powiedział mi skad ten ból, powiedział tylko tyle, ze tak bolec nie powinno, a wizyta we wtorek, oby leki pomogły, bo az mnie sciska na sama mysl o szpitalu..

hej, cos mnie wywalało ostatnio. Tak ja jestem w 22 tc, prawie 23, termin mam na 5 sierpnia, no ale wiadomo jak dojadę do 38 mogę rodzić:-) Mondy to super, że też spodziewasz się chlopca. może faktycznie bedziemy rodziły podobnie;-)Ja własnie przed chwilą jeszcze raz oglądałam "Klejnoty"mojego synka-Dominika. Tak mu dam na imię, zdecydowałam w szpitalu gdy zobaczyłam w dyżurce u pielęgniarek obrazek ze św. Dominikiem Savio (patron matek oczekujących dziecka szczególnie tych z problemami) Modliłam się, o to by łożysko poszło w górę i obiecałam sobie, że jesli tak się stanie dam synowi na imię własnie Dominik. Zresztą imię mi się podoba, sama mam na drugie Dominika:-) Więc bedzie Dominik, Jan (po dziadku mojego mężusia) Synek chyba wie, ze o nim piszę, bo kopie mnie co chwilę:-D Może wstydzi się, że publicznie opisuję jego przyrodzenie. A co do humoru Mondy, tak poprawił mi się, co prawda brzusio po wizycie u gina (jazda autkiem 30 km, usg i stres) napięty, ale przynajmniej wiem, że dostanę lek, który wyciszy moją macicę i jeżeli bedę się oszczędzała wszystko będzie dobrze. wierze w to z całej duszy i wam też tego zyczę. Maqnio napewno przejdzie ból, wiem co to znaczy bac się szpitala, ja całe dwa tygodnie do dziś miałam wizję łozyska przodującego, krwawień, cc i spędzenia reszty ciąży w szpitalu. Nawet sobie nie wyobrazasz jaki to był dla mnie koszmar psychiczny. dlatego teraz nie bagatelizuję tyvch twardnień, ale to dla mnie o wiele lżejsze do zniesienia. Damy radę dziewczynki, my i nasze dzidziusie, naprawdę niewiele czasu zostało, a leżenie się opłaca. Mitaginka dzięki za podpowiedź co do suwaczka. Buziaki

o dziewczynki mam pytannie bo w szpitalu tez dawli mi scopolan i ten cardofen czy coś? własnie cardofen jak działa?jak jak foneterol?nigdy tym cardofenem sie nie interesowałam chociaz go brałam

reklama
Do góry