reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

wyczekany własnie, jak tam po wizycie? czekamy na wiesci :tak:
mondy mi jakos naprawde ciezko uwierzyc, ze termin porodu mam za 3 tygodnie :szok: wczoraj na wizycie gin kazał mi odstawic fenoterol, ale powiedziałam, ze odstawie po fryzjerze, zeby mnie nie złapało, zanim wreszcie zrobie cos z włosami :-D

reklama
Cześć dziewczyny, ja własnie po wizycie u lekarza ucieszona niezmiernie, łożysko się cofnęło:-D yupii!!!! szyjka zamknięta, a co do twardnień dostałam cordafen, jak nie pomoże za dwa tyg mam się stawić i dostanę coś silniejszego, a jak pomoże to dopiero za miesiąc wizyta. Dzidziuś wspaniały, wystawił swoje "klejnoty" na widok publiczny i tym samym potwierdził po raz trzeci jakiej jest płci:-) jest zdrowy i ładnie się rozwija.Ogólnie lekarz śmiał się ze mnie, że ma nadzieję, że teraz to już będzie dobrze, bo poki co (2 razy szpital) to matka Polka ze mnie zadna:-D W ogóle w szpitalu usłyszałam jedną rzecz. najgorsze w ciązy co może być to problemy z łozyskiem, bo na to leków nie ma, a na wszystko inne medycyna jest w stanie znaleźc rozwiązanie. i tym optymistycznym akcentem chciałam was pocieszyć, że wiadomo mamy problemy, ale jeżeli jesteśmy pod stałą opieką lekarza i stosujemy się do jego zaleceń to wszystko powinno być ok. Teraz mondy trzymam kciuki za Ciebie, żebys w piątek też usłyszała dobre nowiny. :-)

a próbowałaś tak?

1 Wejdź na stronę z suwaczkami (przez kliknięcie na suwaczek jednej z forumowiczek lub przez wyszukiwarkę goole).
2 Stwórz i wygeneruj swój suwaczek.
3 Skopiuj BB Code
4 Na forum w prawym górnym rogu wejdź w USTAWIENIA
5 W kolumnie po lewej kliknij EDYTUJ SYGNATURĘ
6 Wklej na białym polu BB Code
7 Niżej na stronie kliknij ZAPISZ SYGNATURĘ

wyczekany, yupi!!! Ogromnie się cieszę, że wszytsko w porządku, jak miło słyszeć takie dobre wieści! Humorek teraz na pewno masz super :-). Dzięki za wsparcie, trzymajcie kciuki za mnie.
mitaginka, będziesz piękna do porodu po tym fryzjerze ...:-). Wytrzymaj jeszsze kilka dni, odstawiaj fenoterol i do boju!
Moje włosy wprawdzie już ponad pół roku fryzjera nie widziały, ale na razie muszą się bez niego obejść. Zdrowie Synusia najważniejsze (wyczekany, razem będziemy miały chłopaków :)).

reklama
czesc dziewczyny!! rzadko sie udzielam na tym watku, ale podczytuje Was regularnie:)
mitaginka faktycznie bedziesz piekna do porodu a córcia jak zobaczy taka ufryzowana mamuske to oczek nie bedzie mogła oderwac:-)i gratki wielkie - własciwie jestescie juz z Malutka bezpieczne!
wyczekany super, ze z dzidzia wszystko dobrze. ja tez biore cordafen a od dzis jeszcze scopolan, bo krocze zaczeło okropnie bolec i jak na dniach nie przejdzie - znowu do szpitala.
mondy trzymam kciuki za piatkowa wizyte!

Do góry