reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kolejny tydzień mi wskoczył! :-)
Patrzę na Wasze suwaczki i chyba jestem po Jadzi pierwsza w kolejce do porodu. Oby nie nastąpił zbyt wcześnie :-)
Miłej soboty wszystkim!

reklama
slivka a na ktorego masz termin? bo chyba podobnie mamy. ja na 7 stycznia.. wiec juz 34 od jutra!!

a macie czasem tak, ze brzuch nie jest twardy, tak jak pzy twardnieniach, ale jest napiety?? nie wiem czy to przez wzdecia;/

Ostatnia edycja:
To ja chyba tez jestem jedna z pierwszych w kolejce bo termin na 13.12 ;) chyba ze sie juz w przyszlym tyg po sciagnieciu szwu cos ruszy. Szkoda, ze z pozycji telefonu nie widac suwaczkow bo ciezko wszystko zapamietac ;)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

o, to zazdroszcze żurawinka, super ze to juz tak bezpiecznie! Obysmy wszystkie tak dotrwały:)

Kurcze, aa ciekawe co z Ruzik, bo pamietam ze miala bardzo podobny termin jak ja..

reklama
@adapali sluszna czujnosc:) to nie przyszly tydzien tylko ten z przelomem listopada i grudnia:p jejku juz mi glowa pracuje w zwolnionym tempie[emoji14]28 list mam sie stawic w szpitalu, porobia badania i sciagna szew. Lekarka mowi, ze chca poczekac do 38 tyg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry