reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Mnie daje 7 dni po terminie czyli do srody.A lekarz do kiedy daje Ci czas na rozwiązanie?
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
cowisnia
Zaangażowana w BB
Idziemy rowno vitaWtorek/sroda mam się zgłosić do szpitala
Matunia nie zawsze jest tak jak piszesz. Ja mam czynność skurczowa macicy od 16 tyg ciąży a jestem w 41 i szyjka zamknięta. Lezalam dwa razy w szpitalu, tony zjedzonej nospy i magnezu i luteiny, kroplówki z magnezu i nic. Brzuch twardnial jak skala. Skurcze na ktg rzędu 30-40. Teraz juz mam skurcze poza skale bo zatrzymuje sie na 99% i sprzęt dalej nie pokazuje.
cowisnia
Zaangażowana w BB
No fajna. Eh co lekarz to opinia co do zasadnosci zakladania tych szwow pessarow, sterydow, wywolywania i metody. Drazni mnie to ze co lekarz szpital to inna opinia :/
cowisnia
Zaangażowana w BB
Mnie jeszcze zaden skurcz nie wyszedl na ktg. Te bolesne mam raptem 2 dzien i to zawsze w nocy. Na ktg mam tylko twardnienie bezbolesne i skomentowane ze to nie sa skurcze.Matunia nie zawsze jest tak jak piszesz. Ja mam czynność skurczowa macicy od 16 tyg ciąży a jestem w 41 i szyjka zamknięta. Lezalam dwa razy w szpitalu, tony zjedzonej nospy i magnezu i luteiny, kroplówki z magnezu i nic. Brzuch twardnial jak skala. Skurcze na ktg rzędu 30-40. Teraz juz mam skurcze poza skale bo zatrzymuje sie na 99% i sprzęt dalej nie pokazuje.
reklama
Podziel się: