EM Ka
Fanka BB :)
Katerinka ja od 2...któregoś tygodnia nie amietamiegan czy 24
Czy 28 mam pessar, mam
Małego syna w domu w zeszła sobotę skończył 2 lata i plan był taki ze od sierpnia idzie do przedszkola
Ja wtedy wygladowalam w szpitalu po raz pierwszy i ... młody niestety choruje mocno wiec korzystam bardzo z pomocy dziadków , w
Domu wszystkie obowiązki przejął maz - nawet gotowanie ja leżę i bawię sie z dzieckiem wiec tez nie jest to leżenie na maxa bo tu trzeba pojechać z nim do lekarza
Ostatnio nawet 2xw
Tygodniu... ciagle
Cos trzeba przed porodem
Jeszcze załatwić ... ale dużo odpoczynku i odpuszczenie wszelkich ciężkich prac
Domowych . Ja tez nie czułam w ogole
Jak mi
Sie szyjka skracała ... a w poprzedniej ciazy trzymała pięknie ,
Ba syna porod był 3 krotnie wywoływany oxytoxyna, nawet przebicie wód płodowych nie wywołało skurczy , dopiero info
Ze idziemy na sale
Na Cc
Czy 28 mam pessar, mam
Małego syna w domu w zeszła sobotę skończył 2 lata i plan był taki ze od sierpnia idzie do przedszkola
Ja wtedy wygladowalam w szpitalu po raz pierwszy i ... młody niestety choruje mocno wiec korzystam bardzo z pomocy dziadków , w
Domu wszystkie obowiązki przejął maz - nawet gotowanie ja leżę i bawię sie z dzieckiem wiec tez nie jest to leżenie na maxa bo tu trzeba pojechać z nim do lekarza
Ostatnio nawet 2xw
Tygodniu... ciagle
Cos trzeba przed porodem
Jeszcze załatwić ... ale dużo odpoczynku i odpuszczenie wszelkich ciężkich prac
Domowych . Ja tez nie czułam w ogole
Jak mi
Sie szyjka skracała ... a w poprzedniej ciazy trzymała pięknie ,
Ba syna porod był 3 krotnie wywoływany oxytoxyna, nawet przebicie wód płodowych nie wywołało skurczy , dopiero info
Ze idziemy na sale
Na Cc