reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ziemniaczek no powiem Ci ze niezłe jest to ze dzień przed porodem miałam usg i wagę wyliczył mi co do grama :) ja liczyłam że jednak będzie trochę mniejsza.

A co do mojego samopoczucia to pierwszy dzień był fatalny po cc i z zazdrością patrzylam na kobiety rodzące naturalnie jak biegają, a teraz 3 dni po już jest ok i nie wiem czy u mnie nawet nie lepiej bo ja siedzieć mogę normalnie a te napięte już nie bardzo. Tylko z wysiłkiem trzeba uważać A tu maluch co raz cięższy będzie do noszenia

Ziemniaczek jak znam zycie jak dotrwamy do 38 to potem przenosimy hehe :) oby :)
Ale fajnie ze pomierzyl Ci tez siusiaka hehe :)

Wlasnie a czemu z odbytu pobierają ?

Lactovaginal to nie lek tylko pałki kwasów , wiec na infekcje na pewno nie pomoze . I samum nie ma co sie leczyć bez ciazy bo to moze spowodować tylko ukrycie objawow i potem wydłuży leczenie, a w ciazy to bardzo wazne by sie nic nie wdało , bo to grozi wcześniejszym porodem .

Ruzik magnezin .

Ziemniaczane A ten krem o którym piszesz jest zajebisty bez ciazy mi fo przepisywali wlasnie dziwiłam sie czemu nie w ciazy ale mega wygodne i szybkie leczenie /

Ojej mi krwawią dziąsła w nosie mam tez pełno krwi.. I pękające kąciki ... Od miesiąca ponad ... Nie mogę sobie z nimi poradzić :(

Paulaka super gratulacje :) kawał dziewczynki :) w którym tc? :) wszystkiego dobrego :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Cześć wam piękne
Emka
Ten krem przepisali mi w szpitalu i mój gin potwierdził że w ciąży można
Ja juz zaczynam normalnie funkcjonować czyli wychodzę do sklepu i nawet autem jadę jako kierowca bo musze trochę auto rozruszac żeby akumulator nie padł.
Leci już 34 t więc mogę trochę poszaleć.
Masz rację że możemy jeszcze przenosić na 1 ciąża przynosiłam o 2 tyg. Ale w sumie mi to obojętnie teraz jak mogę chodzić to mogę i przenieść

Do góry