reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Wydaje mi sie ze tak działają, ale piec raczej nie powinen.
Jadwiga orłowska
Gratulacje, duża panna. Szybkiego powrotu do domu
Ziemniaczek
PAULAKA
Gratuluję Ci duże dzieciątko moje będzie pewnie mniejsze bo pierwsze miało 3500 i to w 42 tc.
A mam pytanie do ciebie lekarz prawidłowo podał ci wagę dziecka czy się mylił
Gratuluję Ci duże dzieciątko moje będzie pewnie mniejsze bo pierwsze miało 3500 i to w 42 tc.
A mam pytanie do ciebie lekarz prawidłowo podał ci wagę dziecka czy się mylił
Paulaka gratuacje! Duza dziewczynka! Super ze wszystko dobrze sie skończylo pomimo cc, u mnie w szpitalu 40 % porodów konczy się cc wiec to normalne
Julia u mnie na początku tez takie dziwne odczucie jakby pieklo i bulgotalo, ale to dosłownie tylko chwile trwa i później juz jest ok i jak wyplywa to strasznie dużo wodnistej wydzieliny
Julia u mnie na początku tez takie dziwne odczucie jakby pieklo i bulgotalo, ale to dosłownie tylko chwile trwa i później juz jest ok i jak wyplywa to strasznie dużo wodnistej wydzieliny
Paulaka gratuluje[emoji4] duza ta coreczka najwazniejsze ze wszystko jest ok!
Dziewczyny rano sie obudzilam i piecze mnie...wczoraj o tyle dobrze bylo ze jak sie tylko poruszalam...a teraz jak leze piecze niemilosiernie:/
Tantum rosa moge uzyc? I jak go uzylalyscie?
Dziewczyny rano sie obudzilam i piecze mnie...wczoraj o tyle dobrze bylo ze jak sie tylko poruszalam...a teraz jak leze piecze niemilosiernie:/
Tantum rosa moge uzyc? I jak go uzylalyscie?
Jadwiga orłowska
Z tego co pamietam rozpuszcza sie w wodzie i podmywa krocze. Ja lubię tez używać nadmagnamian potasu, robię różowy roztwór i siedzę w misce kilka minut. W sumie nigdy nie używałam innych specyfików jak tylko to co dawali w szpitalu.
reklama
Podziel się: