reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczynu naprawde dajecie nadzieje[emoji4]

Bardzo milo sie czyta wasze historie!!!

Ja pamietam jak w 17tc uslyszalam ze szyjka dobrze niewyglada , za krotka...wtedu strach ze sie nie uda...

Jutro leci juz 5 tydzien jak zmienilam tryb zycia...
Jutro zacznie sie skonczony 22tc! I wierze ze dotrzymam chocby teraz do 30tc pozniej prog bede podnosic;)
Dlatego tez mojemu M tlumacze ze do listopada chcialabym miec wiekszosc rzeczy i wozek w listopadzie zamowic, zeby byc gotowym w razie czego...

Moje malestwo wazylo tydzien temu juz 430g, wiec za tydzien napewno bedzie mial ponad 500g[emoji4] i powoli do przodu!

reklama
Cześć dziewczyny. To nasze forum jest nsprawdę zaczarowane. Zobaczcie jak każda jest już daleko. ziemniaczek pamiętam jak na samym początku do nas dołączyłaś a teraz jesteś juz bezpieczna i mozesz funkcjonować prawie normalnie.
Moja Basia waży już 2600. Dla nas to bezpieczna waga. Pierwszą córkę urodziłam z wagą 2900 a wychodząc ze szpitala miała 2600. Czekamy teraz na 3kg.
Dziewczyny nie wiem czy pytałam ale został mi duphaston i luteina dość sporo. Chętnie komuś oddam jesli znajdzie się chętny?

Ja już urodziłam[emoji7]

Basia masz rację. Jak weszłam na to forum to byłam chyba w 18 tygodniu nie pamiętam dokładnie byłam w lekkiej depresji ale po krótkim użytkowaniu na tym forum wszystko minęło i się uspokoiłam.
Dzisiaj przyszło mi łóżeczko dziewczyny i mąż już złożył stoi w pokoju a teraz czekam jeszcze na meble.

Hej dziewczyny cześć Marluna :) troszkę mam głowę zajęta czym innym dzieci szkoła troszkę problemów ja dzisiaj po wizycie 33i 1 synuś waży 2 kg szyjka utrzymana przez pessar w usg dopochwowym koło 3 cm tak że lekarz stwierdził że,już jestem bezpieczna jak by co widzę że,on bierze wszystkie ewentualność mówi że jak dotrwam do35 to już super.Wizyte mam za 2 tyg i wtedy ustali mi już termin cc.

Dziewczyny infekcja odchodzi;) jest juz lepiej!!!
Jak tylko skoncze brac leki zaczne ten Lactovaginal brac i plus jakies probiotyki...!

Asiek to dobre wiesci;)
Czyli za chwile bedziesz mogla odliczac czas!!!!

Wrocilam wczoraj do domu i pies mnie pilnuje caly czas... Chyba czuje, ze sie denerwuje.
Dziewczyny! Jak leze wszystko z brzuchem jest okej, ale jak wstane i pochodze, robi sie twardy. Czy to moze byc z nerwow? Jutro wizyta u gin, ale zobaczymy czy dzisiaj nie isc...

Hej Dziewczyny, ja mialam wczoraj wizyte. Maly wazy 2,8 kg, szyjka zamknieta ale miekka w badaniu recznym na ok 2 cm.
Maly przekrecil sie glowka do gory i nie wiadomo czy nie bede miec cc. Ma jeszcze 2 tyg zeby sie przekrecic a jak nie to skierowanie na ciecie. Nie spodziewalam sie tego bo od 29 tyg byl stale glowka w dol na kazdym usg.
Mi stan zapalny nadal do konca nie przeszedl i mam przepisany macmiror- o ktorym Patuska pisala, wzielam pierwsza tabl i strasznie wyplywa na zolto:)

reklama
Do góry