reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczynu naprawde dajecie nadzieje[emoji4]

Bardzo milo sie czyta wasze historie!!!

Ja pamietam jak w 17tc uslyszalam ze szyjka dobrze niewyglada , za krotka...wtedu strach ze sie nie uda...

Jutro leci juz 5 tydzien jak zmienilam tryb zycia...
Jutro zacznie sie skonczony 22tc! I wierze ze dotrzymam chocby teraz do 30tc pozniej prog bede podnosic;)
Dlatego tez mojemu M tlumacze ze do listopada chcialabym miec wiekszosc rzeczy i wozek w listopadzie zamowic, zeby byc gotowym w razie czego...

Moje malestwo wazylo tydzien temu juz 430g, wiec za tydzien napewno bedzie mial ponad 500g[emoji4] i powoli do przodu!

reklama
Cześć dziewczyny. To nasze forum jest nsprawdę zaczarowane. Zobaczcie jak każda jest już daleko. ziemniaczek pamiętam jak na samym początku do nas dołączyłaś a teraz jesteś juz bezpieczna i mozesz funkcjonować prawie normalnie.
Moja Basia waży już 2600. Dla nas to bezpieczna waga. Pierwszą córkę urodziłam z wagą 2900 a wychodząc ze szpitala miała 2600. Czekamy teraz na 3kg.
Dziewczyny nie wiem czy pytałam ale został mi duphaston i luteina dość sporo. Chętnie komuś oddam jesli znajdzie się chętny?

Ja już urodziłam[emoji7]

Basia masz rację. Jak weszłam na to forum to byłam chyba w 18 tygodniu nie pamiętam dokładnie byłam w lekkiej depresji ale po krótkim użytkowaniu na tym forum wszystko minęło i się uspokoiłam.
Dzisiaj przyszło mi łóżeczko dziewczyny i mąż już złożył stoi w pokoju a teraz czekam jeszcze na meble.

Hej dziewczyny cześć Marluna :) troszkę mam głowę zajęta czym innym dzieci szkoła troszkę problemów ja dzisiaj po wizycie 33i 1 synuś waży 2 kg szyjka utrzymana przez pessar w usg dopochwowym koło 3 cm tak że lekarz stwierdził że,już jestem bezpieczna jak by co widzę że,on bierze wszystkie ewentualność mówi że jak dotrwam do35 to już super.Wizyte mam za 2 tyg i wtedy ustali mi już termin cc.

Dziewczyny infekcja odchodzi;) jest juz lepiej!!!
Jak tylko skoncze brac leki zaczne ten Lactovaginal brac i plus jakies probiotyki...!

Asiek to dobre wiesci;)
Czyli za chwile bedziesz mogla odliczac czas!!!!

Wrocilam wczoraj do domu i pies mnie pilnuje caly czas... Chyba czuje, ze sie denerwuje.
Dziewczyny! Jak leze wszystko z brzuchem jest okej, ale jak wstane i pochodze, robi sie twardy. Czy to moze byc z nerwow? Jutro wizyta u gin, ale zobaczymy czy dzisiaj nie isc...

Hej Dziewczyny, ja mialam wczoraj wizyte. Maly wazy 2,8 kg, szyjka zamknieta ale miekka w badaniu recznym na ok 2 cm.
Maly przekrecil sie glowka do gory i nie wiadomo czy nie bede miec cc. Ma jeszcze 2 tyg zeby sie przekrecic a jak nie to skierowanie na ciecie. Nie spodziewalam sie tego bo od 29 tyg byl stale glowka w dol na kazdym usg.
Mi stan zapalny nadal do konca nie przeszedl i mam przepisany macmiror- o ktorym Patuska pisala, wzielam pierwsza tabl i strasznie wyplywa na zolto:)

reklama
Do góry