reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ziemniaczki natka pietruszki w soku zblendowane - jak kolwiek pomoze
Na pewno :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Ja pilam codziennie jedna szklanke soku swiezo wyciskanego z buraka i mi to dosyc szybko pomoglo na anemie. Dodawalam do niego troche soku z cytryny zeby sie lepiej wchlanialo. Pomagal mi tez sie ogolnie wcmocnic, nie bylam taka blada i rzadziej mialam krew na chusteczkach do nosa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chce kupić sok z buraka ale w aptece ale jak piszecie że pijecie szklankę dziennie to lepiej chyba kupić i przez sokowirówke taniej wyjdzie.
Wolę naturę niż ciągle jakieś tabletki.

Hej dziewczyny

Wizyta mam za niecaly tydziej i troche boje sie ze uslysze kiepskie wiesci co do szyjki ehhh...
przyjaciolka mnie tylko irytuje, bo ja mowie ze glowa mnie boli to drze mi do sluchawki ze mam wiecej chodzic! Iec na spacer itd ...
Wczoraj przyjechala i poprosilam o podniesienie rolety...mamy reczne podviaganie a to tarasowe wiec duze i troche sily trzeba, a ta na mnie ze mam nie przesadzac ze musi sie wziasc za mnie i tak dalej...wogole mnie nie rozumie[emoji17][emoji17]

Nie kazda ciaza jest taka sama. I nie kazda kobieta moze normalnie funkcjonowac. Nie przejmuj sie przyjaciolka, jesli tego nie przezyla to cie nie zrozumi. Bo przeciez tyle ciezarnych biega itd, zapomina île kobiet placze pô stracie.

reklama
Nigdy tego nie doswiadczyla:/
Niepodoba mi sie jej podejscie...

Ja i tak ciagle nie leze plackiem, mam dziecko w domu, jestem sama, w miare mozliwosci we wszystkim rodzina mnie wyrecza, w praniu, wiekszym sprzataniu, zakupach....

Do góry