reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja juz nie wiem z tą szyjka jedni tak drudzy inaczej eh nieważne trzeba poprostu uważac i tyle co nie dziewczyny.
Mnie nic nie kluje o nic nie boli tylko jak musze się wyproznic.
U mnie rozpoczął się 33 tydzień

reklama
Mmmm gratulacje i duzo zdrówka dla Was :)

Ziemniaczki ale wtedy Cie boli ? Ja to mam takiego stracha tylko ze odstanie mi sie wtedy przesunął ten krążek ...
A moja koleżanka urodziła sie w tak wczesnym etapie ciazy jak 24 tc wlasnie koedy jej mama miała problem w wc , wypadła pępowina ... Ale to było
30 lat temu...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mmm gratulacje :) super no to spotykamy się w szpitalu bo ja na dole ty na górze w szpitalu. Super że miałaś,takie wsparcie w naszym lekarzu i dobrze że udało Ci się trafić na jego dyżur. To już masz za sobą i dzidziusia przy sobie

Mmm7 szybkiego powrotu do formy.
A czemu obawiasz się terminu miesiączki?

Napisane na SM-T235 w aplikacji Forum BabyBoom
. Bo zawsze w tym czasie coś sie dzieje, raz plamilam, drugi raz krwawilam, a po 14 tyg to juz tylko skurcze, ale takie co godzina a nawet 15 min. No i teraz wyliczylam na 13, tydzień strachu. I zawsze przed piersi mnie bolą i są twardsze. A z innej beczki, jak bierzecie luteinie dopochwowo to myjcie sie w środku, żeby nie zalegały resztki tabletki? Bo ja po miesiaczkach zawsze wolałam tam sie wyczyścić, ale teraz to co innego. Niby nie wolno grzebać, ale to samo nie wypłynie, przynamniej u mnie.

reklama
Jadzia to samo wypłynie tylko nie od razu. Pewnie musialabys ze 2-3 dni nie brać żeby się oczyscilo. Ja juz mam dość luteiny caly czas z wkladkami i co chwila mi cos wyplywa. teraz mam nawroty grzybicy przez luteine i biorę globulki co 2-3 dni przeciwgrzybicze. Mam brać do 36 tyg. A jestem 35+2 wiec dużo nie zostalo :)

Do góry