reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Mrowa mój mi tez rak mowil
Ze po to mi zakładają krążek bym nje musiała leżeć ... I leżę po 3 tyg w szpitalu /
Choc i tak leżałam bardzo bardzo dużo i nic praktycznie w domu nie robiłam ...
Mrowa długa zamknięta to ile?
Joasia ja 2 cm miałam jeszcze w dniu porodu wiec mój pewnie o tak by założył .
Ze po to mi zakładają krążek bym nje musiała leżeć ... I leżę po 3 tyg w szpitalu /
Choc i tak leżałam bardzo bardzo dużo i nic praktycznie w domu nie robiłam ...
Mrowa długa zamknięta to ile?
Joasia ja 2 cm miałam jeszcze w dniu porodu wiec mój pewnie o tak by założył .
EmKa moja szyjka ma teraz 3,5 cm i od założenia pessara tak trzyma.
Yvonne na bezsenność to ja cierpię jak w dzień mam małą drzemkę to wtedy do 2 w nocy nie śpię albo jak wstnę na siusiu to też mam problem z zaśnięciem. Ale u mnie takie uroki ciąży że w dzień mogę spać po 4 godz a w nocy się męczę
Yvonne na bezsenność to ja cierpię jak w dzień mam małą drzemkę to wtedy do 2 w nocy nie śpię albo jak wstnę na siusiu to też mam problem z zaśnięciem. Ale u mnie takie uroki ciąży że w dzień mogę spać po 4 godz a w nocy się męczę
Ostatnia edycja:
agatek28
Dziewczyny mam pytanie, jak to jest z tymi pomiarami szyjki? W pon lekarz mi badal i niby wyszlo 3 cm, we srode bylam juz u swojego ginekologa prowadzacego ciaze i tez zmierzyl i jemu wyszlo 4 cm. Ktory pomiar jest prawidlowy? Szyjka chyba nie moze sie wydluzyc?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
EM Ka
Asiek najlepszego
Ktora z Was mowila o testach na przedwczesny porod ?? Jak to sie je?
A ta dzidzia z płuckami ma problem nie podano jej sterydu ...
Ja jeszcze w szpitalu wyjdę jak zrobię kupę ... Nie wiem jak skoro miałam 3 czopki i lactuloze ...
Ktora z Was mowila o testach na przedwczesny porod ?? Jak to sie je?
A ta dzidzia z płuckami ma problem nie podano jej sterydu ...
Ja jeszcze w szpitalu wyjdę jak zrobię kupę ... Nie wiem jak skoro miałam 3 czopki i lactuloze ...
reklama
EM Ka
Agata błąd pomiaru u któregoś inne ułożenie cokolwiek
Podziel się: